|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Balsam do prostowania włosów
Witajcie Wizażanki!
Kilka lat temu byłam u fryzjerki, która wyprostowała moje kręcone włosy nie używając prostownicy. Prostowała je na szerokiej szczotce używając jakiegoś balsamu (odżywki) po której moje lekkie i puszące się włosy stały się sprężyste, ciężkie, idealnie proste. Nie reagowały nawet na deszcz, nie zawijały się, nie puszyły. Wtedy niestety nie zapytałam co to był za balsam. Ostatnio inna fryzjerka prostowała mi włosy na jakimś innym specyfiku i efekt był taki jaki osiągam sama prostując w domu, czyli "na chwilę". Chciałabym kupić taki dobry balsam, profesjonalny, fryzjerski ale nie mam pojęcia który da mi taki efekt. Czy może któraś z Was spotkała się z czymś takim? Cena nie gra roli, ważne, by moje włosy zrobiły się cięższe, idealnie proste i sprężyste. Pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc, bo już sobie z moimi włosami nie radzę.
![]() |
#2 |
Kuźnia inspiracji
|
Dot.: Balsam do prostowania włosów
Miałam podobny efekt po takim czymś:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ht.html&next=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Goldwell - flat marvel
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Też szukasz czegoś takiego, nie wiecie może jaka jest cena ?
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ja uzywam tego:
http://www.lookfantastic.com/bumble-...l?ProdDetail=2 Troche to drogie, ale idealnie uklada wlosy. Tzn, wpierw susze na okraglej szczotce, a potem na prawie suche przeciagam reka wymazana tym balsamem i znowu troche podmucham cieplem i poroluje szczotka. Efekt cudny, prosto, trwale, nie tlusto, cudnie pachnie i daje odzywienie. Koncowki cudne. Bardzo wydajny produkt. Mam tubke 60 ml i uzywam jej regularnie od 4-5 miesiecy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.