|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Pielęgnowanie włosów często prostowanych?!
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
![]()
Ja się do pytania dołąłczam.
1.Czy w ogóle można tak często prostować? 2.Kilka dni temu byłam u fryzjerki i powiedziała mi, że najlepiej nic na włosy nie nakładać przed prostowaniem... no i dylemat: używać kosmetyków do prostowania czy nie? Jesli używać, to prostować zaraz po nałożeniu kosmetyku, kiedy włosy są jeszcze wilgotne od tego kosmetyku, czy jak już podeschną? 3.Czy prostować włosy już od nasady, czy lepiej od około 7-10 cm od głowy? Moja koleżanka taki pomysł z Niemiec przywiozła. ![]() 4.Co mnie bardzo interesuje: Lepiej prostować temp 200st i szybko sunąć żelazkiem po włoskach, czy np wybrać temp 130st i trochę wolniej przesuwać po włoskach? 5.I jeszcze ważne: Zdrowiej dla włosków jest prostować żelazkiem czy suszarką i szczotką? 6.To juz było wiele razy na forum, ale do suchych włosków nie znalazłam nic ciekawego: Jaki kosmetyk do prostowania suchych włosków jest najlepszy? Ufff... ![]() Buziaczki dla Wszystkich. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.