Jak - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-09-30, 21:00   #1
bellissimo
Raczkowanie

Talking

Jak

heeej ślicznoty ! : *

Tak sobie siedziałam na tych moich czterech literach i się zastanawiałam, jak kobiety podniecaja swoich mężczyzn. I tak myślałam ze zapytam tu !

Jak podniecacie, co Waszych Tż-ów kręci no i co Ty lubicie robić : D moze jakieś dobre pomysły albo złe wspomnienia ? : ) bielizna ? kręcenie czterema literami ? moze coś innego

szukałam na forum i nie znalazłam podobnego, więc prosze nie bić

Edytowane przez bellissimo
Czas edycji: 2011-09-30 o 21:01
bellissimo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-30, 21:26   #2
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Dot.: Jak

Cytat:
Napisane przez bellissimo Pokaż wiadomość

tak sobie siedziałam na tych moich czterech literach i się zastanawiałam, jak kobiety podniecaja swoich mężczyzn. I tak myślałam ze zapytam tu !

Jak podniecacie, co waszych tż-ów kręci no i co ty lubicie robić : D moze jakieś dobre pomysły albo złe wspomnienia ? : ) bielizna ? Kręcenie czterema literami ? Moze coś innego :d

to się nazywa...seksapil:d
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-30, 21:46   #3
bellissimo
Raczkowanie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;29725454]to się nazywa...seksapil:d[/QUOTE]

cuudna odpowiedz : D
ale widocznie mnie nie zrozumiałaś, każda z dziewczyn ma jakiś niezawodny sposób na swojego. jedna ładnie zdejmie majtki inna sie "przypadkowo schyli"
Stary 2011-09-30, 22:32   #4
bsia
Rozeznanie

Cytat:
ale widocznie mnie nie zrozumiałaś, każda z dziewczyn ma jakiś niezawodny sposób na swojego. jedna ładnie zdejmie majtki inna sie "przypadkowo schyli"
to moim niezawodnym sposobem jest chyba brak niezawodnych sposobów plus posiadanie ciała jakie posiadam, którym nie muszę specjalnie kręcić, aby go nakręcić
bsia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-30, 22:51   #5
findsomething
Zadomowienie

seksapil to była dobra odpowiedź... niektóre kobiety nieważne co zrobią: schylą się, poprawią kosmyk włosa, spojrzą pod odpowiednim kątem, zjedzą banana.... ale zrobia to tak, ze jest to niebywałe, wynika z ich sposobu bycia, z ich wnetrza, naturalnego zachowania.

Inna kobieta chocby zrobila to identycznie to wyjdzi beznadzieja bo po prostu nie potrafi tak "działać". O to w tych chodzi.

Liczy się ciało, poruszanie nim i świadomość .
findsomething jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-01, 00:06   #6
Bananalama
jestę wieszczę

Oblizuję brwi, skacząc na lewej nodze (koniecznie! prawa go nie kręci...). Jeżeli po tym się na mnie nie rzuca, to ja muszę zapukać cztery razy w ścianę i podrapać się po łydce .

Hmm... a teraz poważnie. Na każdego faceta co innego działa. Dziewczyna może być mistrzynią w zalotnym podkręcaniu kosmyków, efektownym ściąganiu części garderoby itp. ale faceta może to nie ruszać. Jak między ludźmi jest chemia, to wszystko może być podniecające.

Mojemu eks wystarczyło, że się dwuznacznie uśmiechnęłam.

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-01, 03:23   #7
Navika
Raczkowanie

jestem i to wystarczy
Navika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-01, 11:59   #8
bellissimo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Navika Pokaż wiadomość
jestem i to wystarczy
Stary 2011-10-01, 12:37   #9
bsia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
Oblizuję brwi, skacząc na lewej nodze (koniecznie! prawa go nie kręci...). Jeżeli po tym się na mnie nie rzuca, to ja muszę zapukać cztery razy w ścianę i podrapać się po łydce .
haha
no, ale chemia to podstawa.
bsia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-01, 17:25   #10
wisienka_na_torcie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Navika Pokaż wiadomość
jestem i to wystarczy
O to to... tak jak Dziewczyny piszą, chemia między ludźmi załatwia wszystko
Stary 2011-10-02, 01:41   #11
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:

Tak sobie siedziałam na tych moich czterech literach i się zastanawiałam, jak kobiety podniecaja swoich mężczyzn. I tak myślałam ze zapytam tu !

Jak podniecacie, co Waszych Tż-ów kręci no i co Ty lubicie robić : D moze jakieś dobre pomysły albo złe wspomnienia ? : ) bielizna ? kręcenie czterema literami ? moze coś innego

Nie ma jednej recepty na każdego faceta.

Poza tym, jeżeli jest z Tobą i Ciebie kocha, to ogólnie podniecasz Go Ty i nie ma opcji, by było inaczej. A On wtedy powie Ci na pewno co Go kręci szczególnie.

Jeżeli jednak już mam odpowiedzieć, to hmm bieliznę noszę zwykłą, bawełnianą, żadna sexy, ale do tej pory nie zmieniałam, co nie znaczy, że nie kupię kiedyś sexy bielizny, bo zamiar mam, co nie znaczy, że zawsse będzie przy sexie.

Na pewno bardzo lubi moją inicjatywę, gdy nakręcam Go długo, jest wtedy jeszcze bardziej rozpalony i wiele innych, które zostawię dla siebie.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-02, 04:12   #12
dawidowskasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wisienka_na_torcie Pokaż wiadomość
O to to... tak jak Dziewczyny piszą, chemia między ludźmi załatwia wszystko
Ty nie chemiuj tylko wiersze kleć
dawidowskasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-02, 05:38   #13
Kachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Nigdy mi się nie zdarzyło robienie czegokolwiek w tym stylu i nigdy nie miałam problemu z facetem
Jesteś pewna siebie, masz to coś i facet się nie kontroluje.

Nieprzyzwoicie uparta i troszkę złośliwa

Kachulec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-02, 11:59   #14
TakaSobieDziewuszka
Raczkowanie

Pierwszy sposób jest niestety nie zależy ode mnie bo podobno mam w oczach ✂✂✂✂iki(wie ktoś co to tak w ogóle znaczy ??) i to działa na facetów.

Druga sprawa to nie wstydzę się swojego ciała choć naprawdę mam czego (nadwaga, wysypka na całym ciele).

A z takich rzeczy do zastosowania to zauważyłam, że poranne ubieranie się bez grama wstydu działa na faceta plus jak na gołe ciało tylko sweterek się włoży (cały czas myślał o tym, że pod tym sweterkiem juz nic nie mam), wyjście spod prysznica w samym ręczniku. W sumie jest dużo takich rzeczy. Z moim pierwszym facetem było tak, że wiecznie byliśmy na siebie napaleni. Nawet oglądanie filmy w łóżku kończyło się seksem, wystarczyło przytulenie się do siebie i już mieliśmy oboje na siebie chrapkę.

A i jeszcze ostatnio zmieniłam kolor włosów (z czarnego na rudy) i zauważyłam większe zainteresowanie moją osobą, podobno ten kolor bardziej podkreśla moja osobowość niż wszystkie poprzednie.
TakaSobieDziewuszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-03, 17:25   #15
shirleyyy
Rozeznanie

tak jak powiedziała kolezanka wyżej...najwazniejsze to się nie wstydzić swojego ciała (jakiekolwiek ono nie jest), zachowywać się jakbyś była najbardziej pewną siebie seksbomba na ziemi ,która może mieć każdego na kiwnięcie palcem ale akurat TŻ ma to szczęśćie ,że ty jego wybrałaś

plus gadzety od czasu do czasu....mój najnowszy patent: szelki (i tylko szelki u góry + obcisła mini (i tylko obcisła mini)+ pończoszki i obcasiki. tż niemalże eksplodował od samego patrzenia.

często wystarcza tylko kuszące spojrzenie, przejść się nago z łazienki do pokoju czy nie założenie stanika.
uwielbiam zaskakiwać i inicjować a i on to uwielbia
I don't even need your love
But you treat me like a stranger"...

Edytowane przez shirleyyy
Czas edycji: 2011-10-03 o 17:27
shirleyyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-03, 21:39   #16
bellissimo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez shirleyyy Pokaż wiadomość
tak jak powiedziała kolezanka wyżej...najwazniejsze to się nie wstydzić swojego ciała (jakiekolwiek ono nie jest), zachowywać się jakbyś była najbardziej pewną siebie seksbomba na ziemi ,która może mieć każdego na kiwnięcie palcem ale akurat TŻ ma to szczęśćie ,że ty jego wybrałaś

plus gadzety od czasu do czasu....mój najnowszy patent: szelki (i tylko szelki u góry + obcisła mini (i tylko obcisła mini)+ pończoszki i obcasiki. tż niemalże eksplodował od samego patrzenia.

często wystarcza tylko kuszące spojrzenie, przejść się nago z łazienki do pokoju czy nie założenie stanika.
uwielbiam zaskakiwać i inicjować a i on to uwielbia

świetne !klas ki:
Stary 2011-10-03, 22:51   #17
shirleyyy
Rozeznanie

Cytat:
świetne !klas ki:
dziękować
odpowiednie nastawienie i odwaga to podstawa!
I don't even need your love
But you treat me like a stranger"...
shirleyyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-04, 19:00   #18
tysia_90
Przyczajenie

Mój uwielbia, oj uwielbia, jak go gryzę w ucho i drapię go delikatnie po klatce piersiowej...mmm ;p wystarczy i widzę, że ma ochotę ale jeszcze między nami nie doszło do seksu. Czekam
tysia_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-06, 12:30   #19
rochelle_
Mów mi Rosia :)

Cytat:
Napisane przez findsomething Pokaż wiadomość
seksapil to była dobra odpowiedź... niektóre kobiety nieważne co zrobią: schylą się, poprawią kosmyk włosa, spojrzą pod odpowiednim kątem, zjedzą banana.... ale zrobia to tak, ze jest to niebywałe, wynika z ich sposobu bycia, z ich wnetrza, naturalnego zachowania.

Inna kobieta chocby zrobila to identycznie to wyjdzi beznadzieja bo po prostu nie potrafi tak "działać". O to w tych chodzi.

Liczy się ciało, poruszanie nim i świadomość .
Ej, akurat z tym jedzeniem banana, to każda każdego faceta podjara
Marchewka jakoś ma mniejszą moc rażenia
rochelle_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-06, 12:57   #20
otoMati
Rozeznanie

Cytat:

kazda ma swoje,a do tego inne sposoby

pozatym - na jednego cos dziala, na innego juz nie

a jak facet nadal mocno pozada - to wystarczy kiwnac palcem
otoMati jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości