|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
no to teraz moje oczka
Jak je malowac? Na zdjeciu jestem bez makijazu. Strasznie nie podobaja mi sie moje brwi, jada jakos tak w gore, ale tak regulowane sa przez kosmetyczke. Naturalnie sa szerokie. Wymyslicie cos wizazanki?
Edytowane przez moni28 Czas edycji: 2006-08-20 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: no to teraz moje oczka
Hej Moni
![]() Ja mysle zeby je troszke wymodelowac brwi ,tzn,skrocic u podstawy i zmniejszyc na szerokosc,zauwazylem ze masz sliczne oczy i w polaczeniu z jakims delikatnym rozowym cieniem powinno dac oczekiwany rezultat-czyli optyczne powiekszenie ![]() ![]() Pozdrowionka ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
Moim zdaniem ksztalt brwi jest ok, ale sa troche chyba za "dlugie", skrocilabym je od strony zewnetrznej twarzy, ale moze to swiatlo tak pada na zdjeciu? moze poprubuj test z olowkiem (przykladasz olowek w taki sposob aby jego linia przechodzila od nasady nosa przez wewnetrzny kacik oka po poczatek brwi, a drugi olowek musi przechodzic przez zewnetrzny kacik oka, i koniec brwi -napewno znasz ta metode)
co do makijazu - mysle ze pasowaly by ci i jasne i ciemne kolory, bo masz okragle, dosyc duze oczka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: no to teraz moje oczka
a ja wlasnie myslalam ze brwi sa fantastyczne! ale to co kto lubi, ja uwielbiam takie dlugie, wygiete brwi. wygladaja sexy
![]() co do makijazu to ciezko cos zobaczyc, zdjecie jest male i niezbyt wyrazne.. moze ci sie uda zrobc zdjecie lepszej jakosci? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.