|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Manhattan Perfect Adapt Make Up
Witam
![]() planuje zkupić jakiś nowy lekki podkład na wiosne ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Manhattan Perfect Adapt Make Up
Stosuję ten podkład od około tygodnia - mam najjaśniejszy odcień. Chciałam kupić coś lekkiego, nie zapychającego i po namowach koleżanki skusiłam się.
Podkład jest rzeczywiscie lekki i bardzo wydajny. Aby pokryć całą twarz potrzebuję mniej więcej 3/4 pompki. Nie jest mocno kryjący, ale efekt matu zauważyłam. Muszę zaznaczyć, że nie mam problemów ze świeceniem się, także mat, który daje Adapt w pełni mi wystarcza. ![]() Ładnie pachnie, trzyma się długo. Jedyny minus jaki widzę, to taki, że zaraz po nałożeniu uwidacznia suche skórki. Jednak jak już się do cery "zaadaptuje" ![]() Problemem może być teź dobór kolorów. Ja mam cerę jasną i najjaśniejszy odcień jest dla niej odpowiedni. Kolejny wpada mocno w róż - dla mnie to jest wręcz róż w kremie, a dwa następne to brązy, ale już dosyć ciemne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
a możesz mi napisać skład tego podkładu ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Też dopiero co zaczęłam go używać. Trzyma się na skórze ok. 6 godziny. Do cery tłustej lub mieszanej potrzebny będzie puder.
Minusy? Zbyt intensywny zapach. Trzeba tylko uważać na pompkę, bo zbyt mocne naciśnięcie i mamy podkład na spodniach ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Gdybyś użyła wyszukiwarki i przejrzała KWC to z pewnością nie musiałabyś zakładać nowego wątku.
Od siebie dodam, że używam tego podkładu od dobrych 3 tygodni i jestem bardzo zadowolona ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
czytałam KWC ,ale chciałam zapytać jeszcze tutaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.