|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Mieszkanie
Witam!
Niedawno kupilismy mieszkanie mialam mase pomyslow a teraz nic nie wiem co.. co czego czego bedzie pasowalo czy w ogole bedzie pasowało... Sofe kupilam nie dawno (nie wiedzialam ze tak szybko bedziemy na nowym) wolałam jasna ale z racji tego ze mam male dziecko musialam myslec praktycznie w tym przypadku ![]() meble drewniane w salonie sa w trakcie malowania na bialo dywam mam jasny dodatki mialy byc fioletowe i srebrne.. a mniejsza z tym jak tylko odezwie sie ktos kto moze mi pomoc w doborze zaslon oswietlenia dodam zdjecia ![]() ![]() Pozdrawiam i proszę o szybki odzew ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Mieszkanie
Halloooo czy jest tu ktoś z ciekawymi pomysłami??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witaj,
pokaż zdjęcia, zobaczymy co da się wymyślić, ale coś czuję że już za późno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
widziałam bloga i już czuje ze pokażesz coś ciekawego
![]() podoba mi się pomysł ze skrzynka!! ok, tak wiec zacznijmy od salonu.. kolory przekłamane poduszki i zasłony są fioletowe szafka pod tv tez bedzie pomalowana i uchwyty do tych 2 będę wymieniała na cos takiego jak dodałam Edytowane przez MamaNikodema Czas edycji: 2011-09-28 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]() Edytowane przez MamaNikodema Czas edycji: 2011-09-28 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
co myślisz o tej lampie i na ścianie za sofa srebrne lustro z jyska..
firanki sa powieszone byle jakie narazie zeby tak "łyso"nie bylo ale chciałam kupic sznurkowe zastanawiam sie tez nad kolorem albo czarne albo biale nie wiem..moze bedzie za ciemno jak bedzie tyle czarnego .. taka pufa? czy tez za duzo srebra..hmmm reszta dodatków tj swieczki planowalam o odcieniach szarości i różu i bieli oczywiscie ![]() co o tym wszystkim myslisz... Pozdrawiam ![]() Edytowane przez MamaNikodema Czas edycji: 2011-09-28 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
jeszcze cos..moze sciane za tv pomalowac na jakis kolorek mocniejszy..AMARANT
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przesyłam parę inspiracji ![]() 1/ http://www.home-designing.com/wp-con...oom.jpg?9d7bd4 wyodrębiony czarny pas na ścianie. Wiem, że tu na zdjeicu to juz inne pomieszczenie, ale daje fajny, ciekawy efekt. 2/na pierwszym załaczniku widać własnie, jak można różnymi kolorami wygospodarowac w jednym pomieszczeniu parę mniejszych.. Motyw z wyodrębnieniem sciany z tv jest moim zdaniem swietny. 3/brakuje mi na sofie jasnych poduszke jak tutaj... 4/świetne lustro 5/ pomysł na kącik jadalniany |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.