|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ból brzucha przy jego ćwiczeniach
Mam sporo tłuszczyku na brzuchu i taki problem w związku z tym, jakichkolwiek bym nie robiła ćwiczeń by spalić ten tłuszcz boli mnie okropnie brzuch. Już po kilku sekundach. Nie jest to ból zmęczonych mięśni(?) ale taki dziwny ból po którym nie idzie wstać z podłogi przzez 5 minut:/
Dodam ze probowałam robic 6weidera czy 8abs lub zwykle brzuszki no i nie idzie bo boli jak cholera. Ogólnie straszny flak ze mnie (w senie że zero ruchu przez ostatni rok:P) i myśle ze może się rzucam na za wysoką wode? Tak czy inaczej prosze o rady, i moze jakies wskazówki co do lekkich początkowych ćwiczen brzucha by go troche rozruszać ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ból brzucha przy jego ćwiczeniach
Ja się w sumie nie znam, ale sama zaczęłam niedawno odchudzanie, przeczytałam multum wątków i wiem między innymi, że brzuszki i a6w nie spalą Ci tłuszczu na brzuchu. One służą wyrabianiu mięśni.
![]() Edytowane przez nynka_1987 Czas edycji: 2011-09-24 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
zacznij od dobrej diety, to ona pomaga na brzuch najlepiej
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dieta już jest, ale jestem realistką i wiem, że raczej samą dietą tego nie zrzuce dlatego pytam o ćwiczenia a nie o diete.
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Najpierw dieta i cwiczenia aerobowe, a doepiro jak schudniesz weź się za ABS-y i kształtuj swój brzuszek ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.