|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
sala bez cateringu- okolice Gliwic
Witam serdecznie,
To moje pierwsze kroki na forum. Jednak bardzo liczę na pomoc ![]() Szukam sali w Gliwicach lub okolicy na ok 80- 100 os gdzie będę mogła wynająć sobie dodatkowo catering, bądź też kucharkę. Jeśli znacie dodatkowo tez taką kucharkę lub catering byłabym wdzięczna za pomoc ![]() PS. Wiem ile to pracy, że łatwiej zapłacić za całość itp. Jednak chcę podjąć się takiej organizacji ![]() Z góry dziękuję!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: sala bez cateringu- okolice Gliwic
Chętnie bym Ci pomogła, ale znam jedynie sale w Piekarach, Bytomiu.
Dowiedz się gdzie są w Gliwicach ogródki działkowe, lub jeśli wiesz - uderz tam, pewnie będą mieli salę i zwykle są przystosowane do organizacji takich imprez ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dzięki, będę w takim wypadku szukać.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Poszukaj remiz, już większość jest wyremontowana z kuchnią podszykowane pod wesela i to za niewielkie pieniądze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Holender ma sale, ladną, zadbaną,pod lasem w Gliwicach, ale z cateringiem.
Ja tez szukalam , i padlo na to miejsce, spelnia moje oczekiwania jako sala bonie jest byle jaka........... Ceny maja przyjemne dla oka, wiecej nie powiem bo dopiero się okaze jak to będzie w "praniu", w lipcu 2012, ale jedno jest pewne ,nie pobierają kaucji czy butelkowego za wlasny alko. bo i z tym sie spotkalam przy poszukiwaniu sali na terenie Gliwic i okolic........ Ja numer do restauracji znalazlam w google, zadzwoniłam,umowilam na spotkanie.....i mamy juz podpisaną umowe
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.