|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Marks&spencer
W internecie znalazłam info,ze sklepy tej firmy są jedynie w Warszawie,ale czy to prawda?
jesli ktoś zna odpowiedź nma moje pytanie to z góry dziekuję |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marks&spencer
Tak jest Marks& Spencer w Warszawie np w Arkadii
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki za odpowiedź,ale źle zadałam to pytanie,chodzilo mi o to w jakich miastach oprocz naszej stolicy są te sklepy
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Zgodnie z tym, co napisali na oficjalnej stronie M&S (wyszukanej przez Google), są trzy sklepy. Wszystkie w Warszawie...
http://www.marks-and-spencer.com.pl/sklepy/
|
|
#5 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
http://www.marks-and-spencer.pl/
Ponieważ sklepów jest coraz więcej i więcej: Warszawa (Blue City, Złote Tarasy, Arkadia, Galeria Mokotów, Targówek, Wars & Sawa) Fashion House Gdańsk Pasaż Grodzki Jelenia Góra Twierdza Kłodzko Legnica Galeria Piastów Fashion House Piaseczno Focus Mall Piotrków Trybunalski Galeria Malta Poznań ATRIUM Koszalin Arkady Wrocławskie Galeria Twierdza Zamość Gdynia Klif podbijam wątek. Kupujecie coś oprócz ubrań? może jakieś kosmetyki warte polecenia? coś z 'delikatesów'? Lubicie ten sklep?
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam sporo ubran i polecam. Duzo u mnie w ciucholandzie maja ubran z tej firmy. Mam kilka koszul, tunik, swetrów, spodni. Bardzo niska cena, a naprawde dobrej jakosci ubrania.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
wiem, że miał być sklep M&S w Rzeszowie w millenium hall, tylko millenium jeszcze nie otworzyli
otwarcie ma być w październiku.
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam stamtąd trochę ubrań (m.in.kurtkę zimową, bluzki i sweterki) i polecam z tym, że moim zdaniem jest to głównie oferta dla starszych kobiet. Ubrania są raczej dobrej jakości (nie ma wystających nitek itp.). Ich sklepy są ogromne.
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Ja boleję nad tym, że M&S nie ma w Łodzi, bo lubię kupować u nich spodnie. W sumie najlepsze spodnie jakie od kilku lat udało mi się znaleźć to właśnie tam. Szczególnie, że nie są drogie (kilka dni temu będąc w Warszawie kupiłam naprawdę fajne jeansy, proste za 90 zł. ) w porównaniu np. ze sweterkami (ostatni widziałam na wieszaku taki w czerwono-granatowe paski, z krótkim rękawkiem, podchodzę... 230 zł
Oprócz tego jak jestem w Warszawie u brata to kupuję dla babci herbatę
|
|
#11 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.