|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
3w1 przed ślubem małopolska
Witajcie,
Czy jest możliwość załatwienia kursu przedmałżeńskiego, dnia skupienia oraz poradni przedmałżeńskiej na jednym spotkaniu? W małopolsce? Na przykład jakieś weekendowe kursy? Kojarzycie może coś takiego? Zależy mi na czasie. Pozdrawiam Was ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: 3w1 przed ślubem małopolska
Nie wiem czym jest dzień skupienia, ale weekendowe kursy są
![]() Wystarczy poszukać w internecie. W Krakowie jest wiele takich opcji, ale są one dwudniowe - bardziej skrócić już się tego nie da. Jednak poradnie trzeba zrobić normalnie, muszą być 3 spotkania i to najlepiej w 2,3 tygodniowymi przerwami.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ciekawe kiedy pojawią się wersje on-line takich kursów :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Podobno są juz, ale żaden ksiądz tego nie uzna
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Szukałam na internecie, ale są weekendowe kusy przedmałżeńskie, osobno dni skupienia, i osobno poradnia. Tylko nam zależy na czasie, żeby to wszystko szybko załatwić.narzeczony jest cały czas za granicą, i przyjedzie na święta , góra 2 tygodnie, to czas na zapraszanie ludzi, a nie mamy tych kursów
![]() ![]() ![]() a jak myślicie czy jak by narzeczony podszedł do księdza ze swojej parafii i powiedział jaka jest sprawa, to czy on za pewną kwotę wydał by mu zaświadczenie że taki kurs przedmałżeński ma? Bo poradnię załatwimy już ,a na dzień skupienia uda się nam jechać . ![]() No taki kurs on-line to byłoby dobre ![]() ![]() ![]() ![]() Wiem, wiem na łatwiznę idziemy z tym załatwianiem, ale czas nas goni... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
To raczej nie da rady niestety...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.