|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
czy długie włosy to rzeczywiscie taki problem dla fryzjera?
mam 172cm wzrostu i włosy długie do bioder od czasu do czasu jak kazda chyba kobieta chce pójsc do fryzjera zeby mi zrobił ładną ciekawą fryzure ...lecz za kazdym razem jak prosze o upiecie loki lub jaką kolwiek inną fryzure to fryzjerki stweirdzają ze nic wiecej nie zrobią z moich włosów jak je wyprostują (nie mówi.a o tym że i besz tego mam bardzo proste)lub pokarbują ....wydaje mi sie ze długie włosy to powinien być raj dla wyobrazni i inwencji twórczej fryzjera...czy naprawde ni c z takich włosów sie nie da zrobić?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: czy długie włosy to rzeczywiscie taki problem dla fryzjera?
to jest duzo roboty z takimi wlosami
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Widocznie ci fryzjerzy nie mają powołania. Moja psiapsiółka miała kiedyś wlosy do pasa.Nie chodziła do fryzjera specjalnie, żeby mieć inną fryzurę. Sama potrafiła je ułożyć na tysiące sposobów, upiąć tak, że wyglądała jak hollywodzka aktorka. Teraz ma krótsze i równie wiele pomysłów. Wszystko zależy czy ma się do tego żyłkę czy też odbębnia się robotę.Najlepiej by było gdybyś poszła do fryzjera ze zdjęciem wymarzonej fryzurki Jest sporo stron z takimi fotkami. Można też wpisać long hair do wyszukiwarki, na angielskich lub amerykańskich stronach na pewno powinnaś znaleźć coś fajnego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Jestem fryzjerką i sama mam długie włosy ale nie do pasa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.