|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wymienie za odzywki do wlosow lub ich odlewki
mam do oddania kosmetyki:
i love wanilia & ice cream balsam do ciala z dauglas( nowe opakowanie) plukanke do wlosow fioletowa delia ( nowe) farbe do wlosow londa, swietlisty blond 2 opakowania( nowe)\ londa rozjasniacz do wlosow( uszkodzone opakowanie)- delia szampon do wlosow z efektem plukanki ( polowa opakowania) joanna ultra color system szampon, eliminujacy zoltawy odcien wlosow( nowe opakowanie) helene darcy balsam do ciala( nowe opakowanie) alterra korpemilch pfirisch & litschi, balsam do ciala ( nowe)
Ale tylko nieliczni mają cos do powiedzenia, bo tylko nieliczni potrafią zniesc ciszę, i napiecie, konieczne, kiedy się myśli. PANIE POMÓŻ MI DOPOKI NIE BEDE WIEDZIALATRZYMAC JEZYK ZA ZEBAMI, CO CHCE POWIEDZIEC. AMEN
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: wymienie za odzywki do wlosow lub ich odlewki
coś u mnie za balsam ?
Agatkaa ; ** < 3 Wish ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=29200695 WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post30870031 Odpisz u mnie proszę ![]() SZUKAM KSIĄŻEK DO BIOLOGII I CHEMII ORAZ CZASOPISM ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: wymienie za odzywki do wlosow lub ich odlewki
witajcie.
ja normalnie mieszkam zza granica, dokładnie w DE wiec zależało by mi to wszystko oddać jednej osobie, bo po prostu zal mi tego wyrzucać. zwlaszcza ze mam etraz mozliwosc przeslania paczki z polski i do polski, wiec koszt bedzie minimalny. najchętniej za maskę bingo kuracje 12 ziołowa. lub duza odlewke jej
Ale tylko nieliczni mają cos do powiedzenia, bo tylko nieliczni potrafią zniesc ciszę, i napiecie, konieczne, kiedy się myśli. PANIE POMÓŻ MI DOPOKI NIE BEDE WIEDZIALATRZYMAC JEZYK ZA ZEBAMI, CO CHCE POWIEDZIEC. AMEN
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.