|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Problem :(
Hej dziewczyny!! Mam problem, bo chciałam wkleić foto na forum i się nie dało
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Problem :(
wlasnie, pomyslalam, ze mozna by zalozyc watek o tym, w jaki sposob zmniejszac i wklejac zdjecia, jakich programow uzywac i skad je zdobyc. mozna by tez dolaczyc info, gdzie znalezc wyszukiwarke (bo z autopsji wiem, ze mozna nie zauwazyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ważne rozszerzenia plików: gif jpe jpeg jpg pdf png psd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
No nie pamietam jaki komunikat ups Ale coś w stylu, że za duzy rozmiar. Zmniejszałam w paincie ale dalej to nie to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
W Paincie zmiejszenie pliku do rozmiarow wymaganych na wizazu jest praktycznie niemozliwe (mozna zmniejszyc rozmiar, ale ucina automatycznie kawalek obrazu). Polecam do tego celu programik InfranView, mozna go sciagnac na stronie www.infranview.com (kliknac download po lewej stronie) - programik jest darmowy. Wowczas gdy mamy juz pliczek otwarty w Infranie, wystarczy kliknac Image/Resize/Resample i ustawic jedna z wartosci (wysokosc lub szerokosc) na 100 pikseli - druga juz dostosuje sie proporcjonalnie. I tak zmniejszony plik zapisujemy koniecznie na dysku (Save albo Save as) i juz mozemy wklejac na wizaz
![]() Co do wklejania: po pierwsze nie da sie wkleic pliku przy pomocy "szybkiej odpowiedzi", trzeba kliknac na Post Reply. Ponizej okienka z naszym tekstem jest przycisk Zarzadzaj Zalacznikami - i tak juz powinno byc w miare jasne - klikamy przegladaj, wybieramy plik, potem klikamy zalacz i zalatwione ![]() Pozdrawiam wszystkie wizazanki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
![]()
Dziękuję za informację Happygirl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
ja mam podobny problem ty ze mi sie w ogole nic nie pojawia...od jakiegos czasu probuje usilnie na Forum Pytania do Wizazystki umiescic swoje fotki z prosba o dobranie fryzurki i nie....pojawia mi sie ze dokument ma zerowy rozmiar...pisalam o tym do redakcji jakies 2 dni temu ale nie uzyskalam odpowiedzi..;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.