|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
| Pokaż wyniki sondy: Ta sukienka jest... | |||
| Ładna |
|
4 | 36,36% |
| Bez większego szału |
|
3 | 27,27% |
| Nie ładna |
|
0 | 0% |
| Ładna ale tylko dla szczupłej osoby |
|
4 | 36,36% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 11. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
sukienka h&m kolekcja lato 2011 CONSCIOUS COLLECTION nude
Sukienka już do mnie mknie
Pomóżcie dobrać dodatki, buty, fryzurkę, make-up...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: sukienka h&m kolekcja lato 2011 CONSCIOUS COLLECTION nude
Sukienka bardzo ładna. Buty z pewnością wysokie. Najlepiej czółenka z platformą bądź peep toe. Co do fryzury albo proste, gładkie włosy, albo romantyczne fale
, albo jakieś upięcie z boku. Co do dodatków to proponowałbym delikatną biżuterię. Kolory jakie bym Ci poleciła to granat, czerń, bądź koral ![]() ).P.S A co robisz z dekoltem Nie boisz się o niego ?
-> Pracuję nad sobą... pod każdym względem ![]() -> Zapuszczam włosy Edytowane przez Martyna0666 Czas edycji: 2011-10-15 o 20:58 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Ojoj, to nie na moje piersiątka
![]() a na jaką okazję?
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
ale piękna!
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
bardzo ładna
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- na wesele
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Mam ją, dobrze leży, dobrze się nosi, ale... jeśli masz biust większy, to będzie jednak konkretnie na widoku (mam 70G i kawał cycka wypada), poza tym jest problem ze stanikiem, mam specjalny bardzo głęboki plunge i wystaje, chyba trzeba się zaopatrzyć w taśmę do odzieży, albo zakładać jakąś cienką ecru koszulkę na ramiączkach.
Niemniej jest piękna nawet na żywo. Mam 165 cm wzrostu, sięga mi przed kolano, z butami na obcasie (nosiłam z 10 cm) jest bardzo ok. Ha! Ja też w niej (i czarnym żakiecie) byłam na weselu ![]() Nie ma się co przejmować tuszą, dół jest rozkloszowany i w miarę sztywny, nawet u pulpecika nie będzie obcisły. I wydaje mi się, że lepsza nawet większa dziewczyna, bo wtedy dół zrównoważy biustem.
"Bynajmniej" nie znaczy "przynajmniej" Bazarek na rzecz Azylu dla świń "Chrumkowo" Edytowane przez Vilqa Czas edycji: 2011-10-17 o 10:58 |
|
|
|
|
#8 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że jutro ją dostanę
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
I?
Jest już? Jak wrażenia? Szczerze przyznam, że jak rozerwałam kopertę, to miałam nietęgą minę. Jakiś kawałek czegoś złotawego, szału nie ma. A potem z butami, make-upem
"Bynajmniej" nie znaczy "przynajmniej" Bazarek na rzecz Azylu dla świń "Chrumkowo" Edytowane przez Vilqa Czas edycji: 2011-10-18 o 16:04 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.

, albo jakieś upięcie z boku. Co do dodatków to proponowałbym delikatną biżuterię. Kolory jakie bym Ci poleciła to granat, czerń, bądź koral 
?

Mam nadzieję, że jutro ją dostanę