![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
jaki aerobik??
chciałabym pochodzić sobie na aerobik ale nie wiem na który rodzaj?? chciałabym zrzucik troszke tłuszczyku, zwlaszacza z dolnych parti ciała.pzdr
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: jaki aerobik??
podam ci super linka
![]() ![]() http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,55341,295967.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
aerobik???
Chciałabym schudnąć od pasa w dół.Czy aerobik będzie na to dobry?Jak często powinnam ćwiczyć?A może polecicie mi jakieś inne cwiczonka?Słyszałam ostatnio o tzw.aerobicznej szóstce Weidera.Gdzie mogę znależć plan tych ćwiczeń??Dzięki z gory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: aerobik???
Na zachętę podam ten link
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=weidera Znacznie więcej znajdziesz korzystając z wyszukiwarki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Aerobik
Co o nim sądzicie
![]() Ja mam go od czasu do czasu na lekcjach W-F i mi sie bardzo podoba ![]() Chciałabym mieć więcej takich lekcji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Aerobiczna szósta Weidera jest tylko na brzuch, więc w Twoim przypadku by się nie sprawdziła. Polec wszelkie aeroby: biegania, rowerek, pływanie, itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: Aerobik
Ja uwielbiam aerobik...przede wszystkim dlatego,że po trudnym dniu daje świetne odprężenie, jeśli się go wykonuje wieczorem i bardzo mi poprawia nastrój..dlatego od przyszłego tygodnia..aerobik 2 razy w tyg.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
![]()
ja niue lubie. Jak dla mnie to za mały wysileki słabiutkie efekty. Ja wole prawdziwy hardcore zebym czula ze cwiczylam. Chce bys wymeczona. Poprostu chce wiedziec ze nie zmarnowalam tego czasu i chce odczuc to na wlasnej skorze. Dobrze ze podczas aerobicu leci muza jakas bo nudy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
aerobic to cos cudownego dla dziala iducha
nie dosc ze ruszma sie dzialajc na miesnie to poprawiam sobie nastroj na nastepny dzien jestem bardzej wypoczeta po snie i zrelaksowana mniej denerwuje sie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Tak naprawdę wszystko zależy od instruktora i tempa muzyki. Sa różne rodzaje aerobiku, dla tych, którzy lubią coś szybkiego, chcą się zmęczyc i dla tych, którzy wolą umiarkowane tempo
![]() Ja pochwalam każdą aktywność ruchową ![]() Na aerobik kiedys chodziłam do fitness klubu (byłam zauroczona ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Potwierdzam, Bonifaczka ma rację
![]() Osobiście polecam biegi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ja rowerek
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mówiąc szczerze, na rowerze musisz jechać dobrze ponad pół godziny niezłym tempem (ok 20 km/h) żeby doszło do takich efektów jakie daje 30 minutowy bieg lekkim tempem :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A zwykły aerobik?Albo wodny?Co wy o tym sądzicie??I jak często ćwiczyć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Inch, tak, ja jezdze jakies 26-27 km/h przez jakies 40 minut
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Wodny aerobic jest bardzo dobry dla naszych miesnie- nie obciaza ich, wiec nie nic sie nie stanie zlego. Zwykly- rowniez dobry. Kazda forma ruchu jest dobra
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogłabym zacząć mówić o śpiewających w lesie ptaszkach, łonie przyrody i kontaktem z otoczeniem, ale obydwie dobrze to rozumiemy, prawda? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Wytrzymuje... lubie tak jezdzic
![]() Co do ptaszkow i tak dalej to oczywiscie, ze rozumie bo sama od czasu do czasu biegam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A co do aerobicznej szóstki Weidera to wydaje mi się że ten trening też mi się przyda bo w brzuchu również chcę schudnąć. Tak wogole moj cel to10-15kg więc przydałoby się coś jeszcze...Dzięki za porady!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
kochane jak dobrze wiedzieć co o nim sądzicie bo ja mam takie same zdanie
![]() Bardzo dobrze odpręża ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
![]()
Która z Was chodzi na aerobic? ile razy w ciągu tygodnia? po ilu dniach widać efekty? Chciałabym zapisać się na aerobic. nie ukrywam że zależy mi na poprawieniu kondycji i pięknemu wyrzezbieniu sylwetki...a wiem że jest dużo rodzajów aerobicu. Jak myślicie który jest najbardziej skuteczny? jeśli macie swoje fotki po jakimś czasie uczęszczania na takie zajęcia pochwalcie się wyrzezbioną sylwetką! buziaki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: aerobic. Która z Was ?...
ooo podpinam się do wątku i czekam na opinie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
ja chodzę dwa razy w tygodniu- raz na klasyczny aerobik, a raz na dance aerobik. aerobik nastawiony jest na wzmacnianie mięśni, z kolei dance aerobik na spalanie. z tego co mówili mi instruktorzy, takie połączenie jest b. korzystne.
co do efektów, to na razie nie będę sięwypowiadać, bo chodzę dopiero od trzech tygodni. jedno jest pewne- to świetna zabawa, szczególnie dance ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
hmmmmm powiem tak ja chodziłam na aerobik przez pół roku i efektów piorunujących nie było (schudłam 5 kg tylko i wyłącznie dzieki diecie) od sierpnia połączyłam aerobic z siłownią i schudłam ok. 10 kg (7tłuszcz/3 woda) do tego wzmocniłam mięśnie, poprawiłam kondycję i poleciało mi z obwodów po naście cm-ów.
Osobiście wychodzę z założenia że samym aerobikiem cudów się nie zdziała- jeśli zależy ci na wyrzeżbieniu sylwetki a w gre wchodzą tylko zajęcia grupowe to wybieraj te z obciążeniem.
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
polecam aquaaerobic szczegolnie dla osob ktore nie lubia tradycyjnego. Mnie np. taki nudzi, za to po zajeciach w wodzie czuj sie jak nowonarodzona i o wiele kilo lzejsza, naprawde super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Efekty widać ale nie licząc w dniach tylko tygodniach i miesiącach. Ja od ponad roku chodze 3 razy w tyg. na tae bo i tbc (2x). TBC swietnie wzmacnia mięśnie i po 4 miesiącach tyłeczek znacznie się podnosi i ujedrnia (ja złapałam 4 cm więcej w bioderkach dzięki kształtom pupy. Ja poszłam ćwiczyc bo chciałam ujędrnic mięśnie co dało mi dodatkowe 5 kilo w ciągu 4 m-cy, centymetrów mi nie przybylo (oprócz bioderek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
O, właśnie tak bym chciała jak Ty, Athenka! zwiększyć troszkę wagę (ze 2-3 kg), "podnieść" pupę i zmniejszyć obwód talii... Ja od jakichś 3 lat chodzę na aerobik z przewagą stepa 3 x w tygodniu, wiosną i latem biegam, do niedawna kilka razy w tygodniu pływałam i efektu "wyrzeźbienia" niestety nie widzę, za to oczywiście kondycja poprawiła mi się w ogromnym stopniu. Ale ja generalnie jestem szczupła, więc zrzucać nie było co.
Teraz bym chciała właśnie trochę mięśnie zarysować, no i brak talii mnie niepokoi... Obiecałam sobie, że w tym tygodniu się wezmę za ćwiczenia na brzuch z jednego z linków Suzany ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Wiesz Midi, stosowałam juz wiele metod na kilkukilogramowe przytycie, żadne makarony, kluchy i pierogi mi nie pomagały. A tu... 4 m-ce i już takie efekty. Kiedys próbowałam cwiczyć w domu bo zajęcia tbc nie są jakieś trudne aby potrzebować "oka" instruktora (no może sprawy techniczne żeby wiedzieć jak efektywnie ćwiczyć) ale jakoś w domu mi nie szło. Jak człowiek zapisze sie na daną godzinkę, zapłaci to wtedy może spodziewać sie efektów. Gorąco polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.