|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Studniówka
Witajcie dziewczyny
kupiłam sobie sukienkę na studniówkę i nie mam pojęcia jakie dodatki do niej dobrać... jest dosyć dziwna, ale mam pewność, że nikt takiej nie będzie miał... tylko jaka fryzura i dodatki????
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Studniówka
Ponieważ materiał jest taki wyrazisty (i cudowny *_* jakbyś była tak miła i podała nazwę sklepu) to postawiłabym na bardzo delikatne dodatki, prostą kopertówkę najlepiej w jakimś stonowanym kolorze + kolczyki srebrne. Żeby nie przekombinować
Buty też radzę klasyczne.
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
delikatne kolczyki + kopertówka kolorowa!
np czerwona, fuksja, turkus!
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
ja bym osobiście do takiej sukienki założyła czarne szpile, czarne kopertówka i np. taka bransoletkę http://bi-artist.pl/343-918-large/cz...amieciowym.jpg
Ale każdy na inny gust i inne upodobania |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Sklep to labels & love. Ale wzięłam ostatnią tą sukienkę. Cieszę się bo nawet w necie nie da się jej znaleźć także żadna dziewczyna nie będzie miała takiej
Myślałam właśnie o stylizacji na lata 60-te. fryzura tego typu: http://www.google.pl/imgres?q=fryzur...&tx=100&ty=104Mój chłopak ma garnitur podobny do smokingu i kupił do tego muchę, więc mam nadzieję, że będziemy się trochę wyrózniać z tłumu xD |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Świetna sukienka, na miniaturce wyglądała dość dziwacznie, ale po powiększeniu jestem nią zachwycona.
Jeśli chodzi o dodatki to w tym momencie bez szaleńst- czarne szpilki na platformie np z otwartym palcem i kopertówka w tym samym kolorze. Usta i paznokcie w kolorze czerwonym. |
|
|
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:57.

kupiłam sobie sukienkę na studniówkę i nie mam pojęcia jakie dodatki do niej dobrać... jest dosyć dziwna, ale mam pewność, że nikt takiej nie będzie miał... tylko jaka fryzura i dodatki????

np czerwona, fuksja, turkus!