|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pytanie dotyczace sklepow internetowych
Czesc dziewczyny wiem, ze moze to pytanie nie powinno pojawic sie wlasnie w tym miejscu, ale nie znalazlam zadnego innego bardziej odpowiedniego... Moje pytanie do Was dotyczy sklepow internetowych majacych w swojej ofercie kosmetyki (np. Eveline, Garnier, Dove, Eris) Zdaje sobie sprawe z tego, ze w necie jest mnostwo tego rodzaju sklepow ale ja chcialabym poznac wasze opinie i dowiedziec sie, ktore sa godne polecenia i ktorym mozna naprawde zaufac... Licze na Wasza pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: pytanie dotyczace sklepow internetowych
Nigdy nie kupowalam kosmetykow w takich sklepach, ale firmy ktore podalas raczej mozna dostac w wiekszosci sklepow kosmetycznych lub drogeriach nawet w malych miejscowosciach, wiec moze nie warto placic za koszt wysylki tylko przejsc sie do sklepu?
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Mogę polecić Esentię i Limonę. Minusem są wysokie koszty wysyłki, za to Esentia ma spory wybór kosmetyków, które czasem ciężko upolować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziekuje Wam slicznie za odpowiedz.. Jesli chodzi o chodzenie w realu po sklepach to ostatnio sie wkurzylam bo mialam ogromny problem ze znalezieniem firmy Vipera... pozatym stracilam b. duzo czasu gdyz w jednym sklepie bylo to, w drugim tamto a nie bylo miejsca gdzie moglabym klupic wszystko to co chcialam naraz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Polecam Eris i ich sklep.
www.eris.pl a tam zakładka sklep. REWELACJA! Szybko, srawnie, na czas, wszystko świerzutkie, niższe ceny, często promocje i na dodatek dużo próbek wkładają! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Rzeczywiście, masz rację. Niektore rzeczy są
tańsze... ale niektóre droższe. Więc średnia chyba podobna. Co do sklepu Erisa to nie wiem, może po prostu mam sentyment bo już długo tam kupuję. Mi akurat odpowada nawigacja tego sklepu, że łatwo coś znaleźć i, że zawsze mają cały asrotyment Erisa, a na kosmetyki wycofywane, czy zestawy są duże obniżki. Lunbię też zamawiajac kremik i odkryć, że dostaję w paczce np. drugi taki kremik w mini opakowaniu, wersja podróżna całkowicie za darmo. No może po porstu ja jestem typem klienta, który lubi takie marketingowe rozpieszczanie. Na przesyłkę nigdy nie czekałam dłużej niż 4 dni, zazwyzczaj są to dwa dni. Robię zamówienie, przelew i po 2 dniach awizo w skrzynce a paczka na poczcie. Ogólnie wydaje mi się, że nie ma się co bać sklepów internetowych bo konkurencja coraz wieksza więc i coraz lepsza jakość usług, które oferują. Zakupy robię jeszcze w www.mydlandia.pl ,(mydałka, sole do kąpieli, olejki itd.) oraz w www.animalia.pl (to akurat sklep z duperelami dla zwierząt). Dużo też kupuje przez allegro, ale o ile w żadnym sklepie nie miałm jeszzce obsówy, tak na allegro owszem ale zdażyło się (podróby, kosmatyk niby nowy a jednak otwierany itd.). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:54.