|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
LIPIEC - Lush, The Body Shop, Eucerin, Dove, Nivea, Veet
Witam, jestem nowa na targowisku, postanowiłam założyć wątek, bo mam trochę kosmetyków, które chętnie wymienię - nie jest to nic szałowego, głównie kosmetyki pielęgnacyjne, ale może ktoś coś dla siebie znajdzie.
Pozdrawiam! ![]() DOKŁADKA LIERAC MESOLIFT CREME (VITAMIN-ENRICHED FONDANT CREAM) - 10ml - zostało ok 5ml NOUVEAU LAHES Noir Mascara - nowa, uzyta 1 raz AA 20+ Wrażliwa Natura Aktywnie nawilżający krem na dzień, zostało 90% WŁOSY LUSH No Drought suchy szampon - użyty 2-3 razy, 115g, zostało ok 90% The Body Shop Rainforest Moisture Conditioner 250ml, użyta 2 razy, zostało ok 80% Wella, High Hair, Flat Iron Spray (Lotion w spray'u do prostowania włosów) zostało ok 60% - opakowanie lekko przecieka więc w transporcie może trochę produktu ubyć, ale zadbam, żeby dobrze je zabezpieczyć TWARZ Eucerin Anti-pigment krem na przebarwienia 50ml, zostało ok 75% CIAŁO Emerald Bay lotion do solarium Berry Treasure 265ml, użyty 2-3 razy, ok 85% Edytowane przez equi Czas edycji: 2012-08-08 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: LIPIEC - Lush, The Body Shop, Eucerin, Dove, Nivea, Veet
Emerald Bay lotion do solarium Berry Treasure 265ml, użyty 2-3 razy, ok 85%
DENI CARTE puder prasowany kolor 10 - naturalnie jasny, użyty 2 razy Podkład Oriflame VERY ME 30ml, uzyty 1 raz, Porcelain coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
The Body Shop Rainforest Moisture Conditioner 250ml, użyta 2 razy, zostało ok 80%
LUSH No Drought suchy szampon - użyty 2-3 razy, 115g, zostało ok 90% cos za to?
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Eucerin Anti-pigment krem na przebarwienia 50ml, zostało ok 75%
- jaka ma datę ważności ? Kiedy był otwarty ? znajdziesz coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za:
Szampon do włosów DOVE Hairfall control poj. 250ml NOWY, nieużywany Szampon do włosów DOVE Intense Repair poj. 250ml Odżywka do włosów PANTENE PRO-V Pełnia blasku poj. 200ml - nowa, nieużywana, na butelce data ważności 10/2012 Eucerin Anti-pigment krem na przebarwienia 50ml, zostało ok 75% Podkład Oriflame VERY ME 30ml, uzyty 1 raz, Porcelain
moja wymiana: ciuchowa- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=641972 książkowa- https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post34906355 kosmetyczna- https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post36090681 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
LUSH No Drought suchy szampon - użyty 2-3 razy, 115g, zostało ok 90% Szampon do włosów DOVE Hairfall control poj. 250ml NOWY, nieużywany Szampon do włosów DOVE Intense Repair poj. 250ml - zostało ok. 1/3 pojemności Johnson&Johnson tonik do twarzy Clean&Clear przeciw błyszczeniu się twarzy, ekstrakt z trawy cytrynowej i owoców, poj. 200ml, nieużywany NIVEA Visage, Nawilżający krem na dzień, poj. 50ml, zostało ok 3/4 pojemności
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Szampon do włosów DOVE Hairfall control poj. 250ml NOWY, nieużywany
The Body Shop Rainforest Moisture Conditioner 250ml, użyta 2 razy, Johnson&Johnson tonik do twarzy Clean&Clear przeciw błyszczeniu się twarzy, ekstrakt z trawy cytrynowej i owoców, poj. 200ml, nieużywany u mnie
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Niestety nić nie znalazłam z wątku... zajrzyj do mojej wish może masz coś poza wątkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]()
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze cos z ubran? jak nic wiecej nie widzisz to odpisz. ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- szkoda moze innym razem.
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ale co dostane za to?
---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- taka mała wymiana jest nieoplcalna ze wzgledu na wysyłke. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.