|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Podkład w kompakcie Manhattan
Dziewczyny, czy używała któraś z was tego podkładu. Niestety w KWC nie znalazłam żadnych recenzji
Potrzebny jest mi podkład w kompakcie. Mam cere normalną z tendencją do przesuszania. Wyjezdzam, wiec nie chcę tachać ze sobą zbędnych buteleczek. A taki kompakt jest z pewnością o wiele wygodniejszy. A może znacie jakies inne podkłady w kompaktach?? Jednak jest pewnien ogranicznik => do 50 zł.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Podkład w kompakcie Manhattan
Czekam na odp.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Podkład w kompakcie Manhattan
Ja rowniez mam cere sklonna do przesuszania i uzywam compaktu Manhattan,jest bardzo dobry cera po nim jest ladna i swieza i nie daje efektu maski
jesli jestes zainteresowana compactem napisz do mnie relissys@interia.pl
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.

Potrzebny jest mi podkład w kompakcie. Mam cere normalną z tendencją do przesuszania. Wyjezdzam, wiec nie chcę tachać ze sobą zbędnych buteleczek. A taki kompakt jest z pewnością o wiele wygodniejszy. A może znacie jakies inne podkłady w kompaktach?? Jednak jest pewnien ogranicznik => do 50 zł.