|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
MOJA WYMIANKA :) Ubrania i nie tylko ;)❀ Witam ❀ 1. Wszystko opisuję rzetelnie, podaję rzeczywiste i dokładne wymiary, stan zużycia, nie ukrywam żadnych wad i oczekuję tego także od drugiej strony, po prostu uczciwości - nie spodziewam się od Ciebie rzeczy idealnych, bez skazy, jeśli sama wymieniam przedmioty dla mnie już nieużyteczne Wszystkie rzeczy, które wystawiam, są jednak zadbane. Jeśli coś jest w gorszym stanie, informuję o tym, ale też nie odpowiadam za to, że ktoś się nie dopyta o stan danej rzeczy (ani też za różnice w kolorach wynikające z różnych ustawień monitora czy aparatu).Jeśli już się z kimś umówię na wymianę, a dopiero wtedy zobaczę jakąś wadę, od razu o tym mówię i pytam, co dalej Jeśli jednak zdarzy się tak, że dopiero po wymianie Ty zauważysz jakiś mankament, którego nie było w moim opisie, proszę poinformuj mnie o tym, nie wystawiaj pochopnie negatywnej opinii. Zawsze staram się solidnie wszystko przejrzeć, ale ubrania te widuję na co dzień, więc też mam na nie inne spojrzenie - może się zdarzyć, że coś przeoczę, za co z góry przepraszam.2. Ja piszę u Ciebie, Ty piszesz u mnie ![]() 3. Ciuszki zawsze wysyłam uprane (większość piorę ręcznie, taka moja mania - nie ufam pralkom 4. Mogę wysyłać pierwsza, pod warunkiem, że mam podstawy, by zaufać drugiej osobie lub osoba ta ma więcej przekupek (więcej niż 5) Niektóre rzeczy są dla mnie cenne, bo np. dużo kosztowały, dlatego w takim przypadku raczej nie wyślę pierwsza, zwłaszcza osobie z małą ilością przekupek, ponieważ nie stać mnie na oszustwo!5. Niektóre rzeczy wystawione tutaj, mogą być też wystawione na innym portalu, dlatego w każdej chwili mogą zniknąć. 6. Opis i zdjęcia rzeczy, których nie ma, będą usuwane z wątku (po wystawieniu przekupek). 7. Nie odmieniam się bez powodu, chyba że OBIE STRONY są niezadowolone lub rzecz jest niezgodna z opisem. Jeśli po wymianie i wysłaniu przedmiotu z mojej strony okaże się, że doszło między nami do nieporozumienia w trakcie wymiany informacji na temat danej rzeczy, proszę najpierw o kontakt ze mną - zawsze staram się dogadać i załatwić sprawę polubownie ![]() Szukam wszystkiego i wymienię się za wszystko, co mnie zainteresuje, jestem otwarta na propozycje, chociaż głównie na ubrania (noszę rozm. od S do M ). Jeżeli coś Ci się spodoba, uważasz, że może być dla Ciebie użyteczne, pytaj o szczegóły, dodatkowy opis i zdjęcia, chętnie udzielę więcej informacji.❀ Poszukuję: ❀ -ubrań w rozmiarze: S/M; -szarego sweterka; -bokserek w różnych kolorach; -letnich sukienek; -małych bolerek; -torby mieszczącej A4; -małej czarnej torebeczki; -srebrnych małych kolczyków-kuleczek -> zdjęcie Edytowane przez aalutka Czas edycji: 2012-08-05 o 17:49 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: MOJA WYMIANKA :) Ubrania i nie tylko ;)
Bluzki C.D.
Jeśli coś Cię zainteresuje, śmiało proś o szczegółowe wymiary ![]() 1. Edytowane przez aalutka Czas edycji: 2012-10-13 o 01:19 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Swetry/Bluzy + Sukienki
Jeśli coś Cię zainteresuje, śmiało proś o szczegółowe wymiary ![]() 1. Edytowane przez aalutka Czas edycji: 2012-10-13 o 01:19 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Spódnice, Sukienki
Jeśli coś Cię zainteresuje, śmiało proś o szczegółowe wymiary ![]() 1. Edytowane przez aalutka Czas edycji: 2012-10-13 o 01:26 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Torby, Paski, Apaszki, Chustki, Bielizna
1. Edytowane przez aalutka Czas edycji: 2012-08-05 o 16:33 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Edytowane przez aalutka Czas edycji: 2012-08-05 o 16:29 |
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
cos u mnie za: 1. Czarna mini-spódniczka, rozszerzana, z ćwiekami i różowymi falbankami
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
2. Biała spódniczka, z naszywanymi kwiatkami i paskiem - rozmiar z metki: 36. Stan: idealny.
3. Czarna, błyszcząca mini-spódniczka - rozmiar z metki: 36. Stan: 5- cos u mnie? |
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
cos za
. Czarna mini-spódniczka, rozszerzana, z ćwiekami i różowymi falbankami - rozmiar z metki: M, ale wypada jak S. Stan: idealny, założona raz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi się Czarna mini-spódniczka, rozszerzana, z ćwiekami i różowymi falbankami - rozmiar z metki: M, ale wypada jak S. Stan: idealny, założona raz a u mnie co Ci się spodobało? bo zły link ...
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1279487942 ?
---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- bo ma plamke u dolu nie jest widoczna ale jest i nie wiem czy da sie sprac
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazłam
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
niestety, ale mamy inne rozmiary
ja się w Twoje rzeczy nie zmieszczę, ale jakbyś miała coś większego typu 38-40, czy M-L to się odezwij ![]() Na razie niestety nic
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Czarna mini-spódniczka, rozszerzana, z ćwiekami i różowymi falbankami - rozmiar z metki: M, ale wypada jak S. Stan: idealny, założona raz. / będę wybredna wymienię za coś nowego lub także założonego z raz czy dwa
coś u mnie za nia??
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
cos za czarna mini ??
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi się u Ciebie 1. Czarna mini-spódniczka, rozszerzana, z ćwiekami i różowymi falbankami - rozmiar z metki: M, ale wypada jak S. Stan: idealny, założona raz. / będę wybredna
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

Wszystkie rzeczy, które wystawiam, są jednak zadbane. Jeśli coś jest w gorszym stanie, informuję o tym, ale też nie odpowiadam za to, że ktoś się nie dopyta o stan danej rzeczy (ani też za różnice w kolorach wynikające z różnych ustawień monitora czy aparatu).
Niektóre rzeczy są dla mnie cenne, bo np. dużo kosztowały, dlatego w takim przypadku raczej nie wyślę pierwsza, zwłaszcza osobie z małą ilością przekupek, ponieważ nie stać mnie na oszustwo!

ja się w Twoje rzeczy nie zmieszczę, ale jakbyś miała coś większego typu 38-40, czy M-L to się odezwij