|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Dieta a tradzik?
Nie jem slodyczy, slonych przekasek, gotowego jedzenia, bialego pieczywa ani nabialu bo po tym moj tradzik sie nasila.. Jem warzywa, owoce, ryby, piersi z kurczaka, pelnoziarnisty chleb z chuda szyneczka, pije wode i zielona herbate a moj tradzik sie dalej nasila.. Juz nie wiem co robic byla u dermatologa mam masc i plyn. Na dodatek mam ciagle wzdety brzuch i niemily oddech mimo mycia i plukania jamy ustnej biore tabletki na zgage ale nic nie pomaga...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dieta a tradzik?
Mysle, że lepiej gdybys nie jadła słodyczy, wszelkich fast foodow i smażonego. Ja jadłam kiedyś pamiętam mięsko na parze robione i buźkę miałam ładną, a jeśli dobrze doprawisz to jest pyszne
![]() ![]()
"Nie licząc miłości, aktem największego optymizmu jest kupowanie butów. [...] Chcemy doczekać jutra, ale jeśli kupujemy nowe buty albo jeśli się zakochujemy, znaczy to, że zamierzamy tu jutro być." Jonathan Carroll Muzeum psów WYMIANKA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dieta a tradzik?
To jest juz drugi dermatolog u ktorego bylam.. Nie jem slodyczy fastfoodow.. ani smazonego..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.