|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
To jestem tą zimą??
Próbowałam sprawdzić (wg testów w różnych gazetach) jaki mam typ urody.Często wychodziło,że jestem zimą,ale nie zawsze.A więc mam jasną skórę,która długo się opala(nie mogę się opalić!),może 3 piegi na nosie,b.ciemne brązowe włosy,piwne(może orzechowe)oczy.Pasują mi takie kolory jak turkusowy,czerwony(mocny) ,połączenie czerni i bieli.W beżu wyglądam jakoś blado.Co jeszcze mogę napisać??Załączam fotki.
P.S.może mi Pani od razu pomoże w dobraniu fajnej fryzurki? Nie chciałabym za bardzo ścinać włosów.Pozdrawiam!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: To jestem tą zimą??
Marto! klasyczny podział na 4 pory roku to rzadko sprawdzająca się klasyfikacja. mam parę koleżanek, które są zdecydowanym latem lub zimą.. a reszta ma po trochu z różnych pór roku
![]() Wpisz w wyszukiwarkę na stronie głownej "pory roku" a wyskoczy Ci kilka rekordów z tą tematyką [już nie raz poruszany był temat tej klasyfikacji] - na pewno znajdzie sporo cennych inforamcji.
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki za pomoc!Ale jeszcze chciałam zwrócić się do Pani Agieszki z prośbą o dobranie fajnej fryzurki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Kolor masz ładny nie zmieniaj go bo pasuje do Ciebie. Ewentualnie ożyw i wplec elikatne rozjaśniające promyczki. Bardzo rozświetlają fryzure (moja siostra sobie cos takiego zrobila i wyglada całkiem nieźle)
Co do cięcia to załączam fotki Jessicy Alba (to ta sama fryzura ale w 2 ujęciach) ![]() buziaki ![]() ps. no ja niestety nie jestem 'Panią Agnieszką' ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Lee! wyszukujesz prześliczne fryzurki. ta dla Vulcano jest śliczna [i bardzo jej pasuje] i tak samo tym razem. gratuluje talentu!
![]()
![]() |
#6 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Witaj Marto
![]() Jesteś śliczną dziewczyną ![]() ![]() Wg mnie ewidentnie jesteś chłodnym typem urody - i takie właśnie barwy makijażu czy ubioru podkreślą Twoją urodę. Masz tutaj linki do przykładów róznych makijaży: mocniejsze, ale piękne: http://www.wizaz.pl/w-agora/download...05#N1056552905 Przykłady dla brązowych oczu: http://www.wizaz.pl/w-agora/view.php...attern=brązowe oczy I jeszcze tutaj : http://www.wizaz.pl/w-agora/view.php...key=1033023717 Jeśli moge coś radzić, to proszę nie zmieniej fryzurki. Masz piękne włosy ![]() ![]() Serdecznie pozdrawiam ![]() AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Sarenko! dziękuje Ci bardzo bardzo! Jest mi szalenie miło
![]() ps. jaki tam talent? ehh po prostu lubie grzebać;D
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję wszystkim za te rady!Na pewno skorzystam!Pozdrawiam!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.