|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jakich kosmetyków użwać aby piegi były mniej widoczne?
Mam piwne oczy, jestem troche blada i mam piegi?
jakich kosmetyków powinnam używać aby były one mniej widoczne a moja twarz była choć troche bardziej opalona??? w jakich tonacjach powinnam używać cieni do powiek i błyszczyków? niestety nie posiadam zdjęcia ale bardzo prosze o odpowiedź... |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Jakich kosmetyków użwać aby piegi były mniej widoczne?
Nie jestem pewna, ale na opaleniznę pomogą kosmetyki brązujące, np. pudry, tylko jak masz bladą cerę, to trzeba z nimi ostrożnie. Ale czy ukryja piegi, nie wiem, wydaje mi sie, że tak...
Jej, zawsze chciałam mieć piegi. [img]icons/icon7.gif[/img] |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Lejka, podnioslas mnie na duchu! Pierwsza dziewczyna, ktora chce miec piegi [img]icons/icon7.gif[/img]
Jezeli chodzi o piegi, to jestem szczesliwa(?) posiadaczka takowych i niewiele pomagaja kosmetyki brazujace. Gdy wyjde na slonce, piegi zaraz sie pakuja na pierwsze miejsce i zaden kosmetyk ich nie przykryje. A mam jasne piegi i jasniutka karnacje. Kremy brazujace nadaja tylko lekko oliwkowy odcien mojej buzi. Tak samo z pudrami i podkladami. Troche przykryja - ale pieguski i tak wylaza [img]icons/icon7.gif[/img]Probowalam juz chyba wszystkich mozliwych sposobow-wybielania, zluszczania, przykrywania. Raz spalilam twarz jakims specyfikiem wybielajacym i przez tydzien siedzialam w domu, a i tak nic nie pomoglo [img]icons/icon7.gif[/img]Jedyne co pomaga to unikanie slonca. Choc moja kolezanka, ktora ma ciemniejsza karnacje i tez ma piegi, opala sie wlasnie bardzo mocno i ta opalenizna bardziej sie rzuca w oczy niz jej piegi. Piegi oczywiscie, tez wylaza, ale nie wygladaja brzydko [img]icons/icon7.gif[/img]
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
A nie pierwsza, moja koleżanka ma piegi i je bardzo lubi. [img]icons/icon7.gif[/img]
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
piegi sa super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!j a je uwielbiam i robie wszytsko by 'wyszly'
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
ja też uwielbiam piegi i nie tylko własne, ale i na innych buziach. moje koleżanki też kochają swoje piegi i znam takie, które marzą o takowych. piegi są śliczne! ja swoich nie maskuję tylko proszę cicho słonko o jeszcze i jeszcze
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie jestem takim przykładem marzącym o piegach
Piegi są śliczne!!! Mam gdzieniegdzie jakieś pojedyncze piegi, ale widać je tylko przy dokładniejszych oględzinach Może jest jakaś szansa, że będzie ich więcej? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:34.