|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Ania Dąbrowska "Twój Styl"
Hej dziewczyny mam krótkie pytanie czy któraś z Was jest może w posiadaniu chyba czerwcowego ( może wcześniej) "Twojego Stylu"? Na okładce była Ania Dąbrowska ( tylko twarz). bardzo by mi zależało na jej zdjęciach właśnie z tego numeru, chodzi o kolor włosów. Moze któraś z Was je ma, albo mogłaby je zeskanować.
Bardzo mi zależy... |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Ja znalazlam cos takiego
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ania Dąbrowska "Twój Styl"
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
nie sadziłam ze można kopić stare gazety przez internet
? szkoda ze tą już ktoś kupił. ale dzieki za zdjątko o to właśnie chodziło. Gdyby ktoś jeszcze był w posiadaniu tych zdjęć z artykułu o niej w tym magazynie, to bardzo proszę o pomoc. .. |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
hmm a czy ona nie nosi tej fryzury cały czas ?
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam takie jej zdjecia
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
fryzure pewnie nosi taką samą, ale w tym numerze właśnie, ma taki fantastyczny kolor włosów, nie wiem czy to kwestia światła czy jakiejś korekty - nie obchodzi mnie to
. Chciałabym zdobyć te foty żeby pokazać je fryzjerce i powiedzieć chcę taki właśnie kolor!
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
acha no to nie pomoge chyba ju zwiecej
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Nie jeszcze nie byłam,..
ale popytałam tu i tam ijest jest ( tzn. bedzie) moja kuplela ma mi przyniesc... jak tylko ja dostane to skanuje te foty tutaj moze komus innemu sie też przydadzą, a potem smigam do fryzjerki... bardzo dziękuję Dziewczyny zxa pomoc i chęci
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
No to teraz trzymam kciuki żeby wyszło tak jak chcesz
![]() pozdrowionka
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

? szkoda ze tą już ktoś kupił.
ale dzieki za zdjątko o to właśnie chodziło.

. Chciałabym zdobyć te foty żeby pokazać je fryzjerce i powiedzieć chcę taki właśnie kolor!