|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Poszukuję!! Październik!!!!1
Hej, w tym miesiącu poszukuję następujących rzeczy:
1. odlewek perfum: diora, yves rocher, chanel 2.kremu matującego 3. kasetki cieni 4. odżywki do paznokci avon albo killy's 5. pędzla do pudru 6. pędzelka do cieni 7. Pędzla do rózu 8. lakieru opi 9. sztucznych rzęs 10. mascary z brokatem 11. samoopalacza Moje kosmetyki do wymiany: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...light=mariaa15 Nie aktualne Edytowane przez mariaa15 Czas edycji: 2011-11-20 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Poszukuję!! Październik!!!!1
poza watkiem mam krem matujacy prawie caly i pedzel do rozu
w watku odzywka do paznokci avon i golden rose, cienie do powiek zapraszam interesuja mnie u Ciebie: paski do frencha bibułki matujące wibo żel pod prysznic sephora miętowy próbka -perfecta no problem, żel do mycia twarzy Edytowane przez wypad Czas edycji: 2011-10-29 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Poszukuję!! Październik!!!!1
posiadam sztuczne rzęsy bardzo dobrej firmy kkcenterhk
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Szukam w październiku:)))))
Nie aktualne
W listopadzie szukam: - wszelkich produktów do paznokci - paletek cieni do powiek, najlepiej z kolorami: brzoskwiniowym, kakaowym, bielą i różem ![]() - szukam pojedynczych cieni ( kolory: turkus, srebro, bakłażan) różowej kredki - czarnego linera w pisaku - zestawu wosków do brwi essence - brokatową maskarę Poza wątkiem https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...light=mariaa15 Mam do oddania parę próbek perfum(womanity, kilka z yr, oriflame) oraz mogę zaproponować odlewki różnych moich kosmetyków(kremów, lotionów, żeli pod prysznic ) Edytowane przez mariaa15 Czas edycji: 2011-11-20 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.