|
|||||||
| Notka |
|
| Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Poprawianie matury, język
Witajcie,
Mimo, że maturę zdałam rok temu to nadal się czuję ciemna w kwestii jej poprawiania. Zdawałam angielski, poszedł mi słabo, ale z racji tego, że studiuję romanistykę, chciałabym w przyszłym roku zdawać na maturze francuski. I moje pytanie- czy ja muszę zdawać ustny i pisemny? Nie można zdawać tylko pisemnego? |
|
|
|
|
#2 | |
|
.
|
Dot.: Poprawianie matury, język
Cytat:
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Chcę wziąć drugi kierunek i muszę poprawić maturę. Miałam nadzieję, że nie będę musiała zdawać ustnego, bo dwa razy będę musiała jeździć do rodzinnego miasta. Wiem, że da się załatwić przeniesienie, ale jeszcze nie orientowałam się jak to wygląda.
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#5 |
|
.
|
zeby pisac mature w innym miescie to w macierzystej szkole skladasz podanie do OKE i oni wyznaczaja szkole, w ktorej bedziesz mogla poprawiac. mozesz napisac w uzasadnieniu, ze bardzo ci zalezy na pisaniu egzamiu dojrzalosci w innym miescie, poniewaz nie bedziesz miala mozliwosci pojawic sie w miescie x. i do tego prosisz o wyznaczenie dowolnej szkoly w miescie y.
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.

-->klik-->