|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Niski zarost z tył głowy a bob...
Pytanie mam następujące:
Chciałabym zrobić sobie boba, byłam u fryzjera, ale fryzjerka mi powiedziała, że mam niski zarost z tył głowy i trzeba będzie to podgalać żeby ładnie wyglądało, a z czasem to co będzie golone, będzie brzydko wyglądało ![]() Tak się zastanawiam czy w takim przypadku warto robić boba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niski zarost z tył głowy a bob...
Miałam boba na głowie pare razy . Nawet teraz mozna powiedziec,ze tez mam boba ,wlosy mam za ramiona tył sciety rowno na prosto,ale jest o 2cm krotszy niz przod. Wracajac do Twojego pytania- mialam kiedys boba z podgalanym tyłem glowy i faktycznie jak zapuszczałam włosy to niefajnie to wygladało,dlatego potem robilam boba dluzszago ,zeby nie trzeba bylo podgalac. Moze Ty tez zrob sobie dluzszego boba? Chyba ,ze nie masz na tyle dlugich wlosow,zeby roznica byla widoczna?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja mam boba, a z tyły podgolone i dobrze to wygląda. z przodu mam dłuższe włosy niż z tyłu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
U mnie te boki z tyl trzeba podgalać bo mam tam duzo włosów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Miałam kilka razy boba z podgalanym tyłem, bo moje włosy przy karku rosną do góry, więc włosy idealne do robienia kucyków i innych upięć ale nie bobów
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Też mam nisko linię włosów na szyi, miałam wielokrotnie boba i nawet aktualnie mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.