|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
niezdolna do zwiazku?
Mam 21 lat. 0 zwiazkow. Nigdy z nikim na powaznie... zastanawiam sie, co ze mna jest 'nie tak'. 'Spotykalam sie' z kilkoma chlopakami,tzn nie bylo ich wielu, moze zawsze z 4 i konczylo sie to po kilku spotkaniach, konczylo, bo juz sie nie odzywali, bez slowa wyjasnienia. Miesiac temu na imprezie u znajomych poznalam kogos. Spotykalismy sie co weekend, na ostatnim spotkaniu sie pocalowalismy... pisal do mnie smsy, czasami ja cos tam napisalam. w ost weekend zaczal nowe studia, ja zapytalam jak bylo i to byl nasz ost kontakt... pozniej przeczytalam tylko na facebooku jakie ma swietne nowe kolezanki i kontakt sie urwal...przez tydzien zadnego smsa. wczesniej planowalismy spedzic ten weekend razem,ale zero odzewu, ja tez nic nie napisalam.... czy mam to potraktowac jako koniec? tzn ze nie chce sie juz ze mna spotykac? mam ochote napisac, ale nie wiem czy jest sens...kolejny chlopak,ktory znudzil sie mna po kilku spotkaniach...cos ze mna musi byc nie tak;(
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: niezdolna do zwiazku?
Może faceci wyczuwają Twoją desperacje? Widzą, że na siłe kogoś szukasz i wszystko chciałabyś mieć już. Daj sobie trochę czasu, miłości nie szuka się na siłę. Sama przyjdzie w odpowiednim momencie. A do tego chłopaka możesz napisać. Nic nie tracisz
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie przejmuj się i nie popadaj w paranoję Miłość sama Cię znajdzie!
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
zgadzam sie z dziewczynami, badz cierpliwa.
a jesli poznasz jakiegos faceta nie traktuj go odrazu jako kandydata na potencjalnego chlopaka, moze najpierw sie zakumplujecie? popiszecie troche razem, powychodzicie gdzies? z czasem znajomosc sie rozwinie, lepiej sie poznacie i wtedy... kto wie jeśli nie wyjdzie, nic sie przeciez nie stanie.a do tego chlopaka o ktorym wspomnialas napisalabym, ale nie z pretensjami tylko tak po kolezensku 'co slychac' 'jak na studiach' zeby go 'wyczuc'. i wydaje mi sie ze jesli ci naprawde na nim zalezy to wez to wszystko troche bardziej w swoje rece, tzn chodzi mi o to ze umawiacie sie na weekend a potem co? oboje milczycie? on nie napisal, ale ty nie lepsza bo tez sie nie odezwalas, a moze on w tej chwili akurat liczyl na gest z twojej strony ![]() powodzenia! |
|
|
|
|
#5 | |
|
Zadomowienie
|
Nic z Tobą nie jest nie tak. Nie trafiłas na tego odpowiedniego. Masz jeszcze przed sobą kupę czasu!
Powodzenia!
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
serio masz 21 lat? piszesz jak 50-latka po rozwodzie.
cierpliwości, całe życie przed Tobą, gdzie Ci tak spieszno?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

Nie przejmuj się i nie popadaj w paranoję