|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
blond balejaż...(???)
Chciałabym prosić oradę... mój naturalny kolor włosów to brąz, obecnie farbuje wlosy szamponem koloryzującym na czarno... od pewnego czasu kusi mnie zmiana koloru na jaśniejszy, boje się aż tak drastycznej zmiany więc na początek myślałam o balejażu... Napiszcie mi czy to dobry pomysł, i czy jasna wersja balejażu wyszłaby na moich włosach...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: blond balejaż...(???)
A nie lepiej wrócić do brązu i na nim zrobić balejaż? O wiele ładniej by to wyglądało niż na czarnych, gdyż na tak ciemnych włosach jakoś nie widzę jasnego balejażu ...
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
na czarnych wlosach jedyne co mi sie podoba to balejaz z odcieniami czerwieni- takiej ciemniejszej. wyglada naprawde fajnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
![]()
Witam
![]() Moim zdaniem czeriwn i czern to już przezytek,sama malowałam się na czarno i to farbą,teraz zrobiłam blond balejaż i wygląda super, efekt jest naprawdę zniewalający,mówię tak dlatego,że przy farbowanych włosach myslałam,że wyjdzie jakiś pomarańcz albo zółty,a tu nie wyszedł taki jasny blond tylko raczej beż,piasek coś w tym stylu.Spróbuj,zmiana na wakacje nie zaszkodzi.Pozdrawiam:cmok : |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Właśnie myślałam o powrocie do brązu...bo mam zresztą ta włosach tylko szamponetkę...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ja proponuję u fryzjera zrobić jasno brązowe pasemka na tych czarnych włosach, pomieszane z jakimś blondem (ale nie platynowym
![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dziękuje Ci serdecznie jesionka (jesionko ??) Podoba mi się szczególnie pierwsza wersja...ale czy możnaby ten blond mocniejszy zrobić? Pewnie tak hehe tylko czy będzie ładny efekt....
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja znalazłam takie.
![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.