![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Kosmetyki Himalaya Herbals.
Witam dziewczyny
![]() ![]() ![]() Dla zainteresowanych polska strona na której można dowiedzieć się czegoś wiecej o firmie i produktach : http://himalayaherbals.pl/
Alicja w krainie czarów. Edytowane przez SugaMama1988 Czas edycji: 2009-05-17 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki Himalaya Herbals.
Ja u nas też nie widziałam, może trzeba by się po Wrocku rozejrzeć.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Tak,rozjerze się po Wrocku koniecznie jak będę w szkole czyli za jakieś 2 tygodnie.Ale chciałam się w nie zaopatrzyć trochę wcześniej...Cóż taki los niezbyt dużych miast.
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
U mnie w Olsztynie są w aptece, więc może w samych drogeriach nie wystepują
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Tylko właśnie o to chodzi ze coś ich w aptekach nie widać o sklepach kosmetycznych nawet nie wspominam.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Zawsze zostaje sklep na ich stronie internetowej. Kurier kosztuje 10 zł, a ceny i tak są niższe niż w normalnych sklepach czy aptekach. Czyli opłaca się. Szybko, łatwo i wygodnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
ja widziałam w euro aptece u mnie w mieście
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Nadeo tak wiem, że na stronie jest sklep
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja krem Himalaya testuję już na własnej skórze i muszę powiedzieć, że to działa!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Udało mi się w końcu nabyć oczyszczający żel do mycia twarzy z miodlą indyjską oraz takąż samą maseczkę do twarzy ( z którą właśnie siedzę na twarzy ) i muszę powiedzieć, że jestem pozytywnie zaskoczona.Żel bardzo ładnie oczyszcza moją marudną skórę z zaskórników a maseczka daje uczucie oczyszczenia, także na pewno wróce po więcej kosmetyków tej firmy
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ja także od jakiegoś czasu jestem zainteresowana produktami Himalaya. Po przejrzeniu KWC i przeanalizowaniu składów, stwierdziłam, że muszę je mieć.
![]() Zamówiłam sporo, jak dojdą, to dam znać. ![]() Już nie mogę się doczekać testów. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Podbijam.
![]() Jak się u Was sprawdzają te kosmetyki? Jesteście zadowolone? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
oblukałam, że nowym produktem jest pianka do mycia twarzy i mam pytanie: czy zawiera sls?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś się orientuje gdzie można kupić kosmetyki tej firmy w Bydgoszczy? W aptekach w centrum miasta nie rzuciły mi się w oczy... A ciekawie byłoby wypróbować i przekonać się co i jak.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
W Bydgoszczy są dostępne w aptece na terenie szpitalu im. Biziela na Wzgorzu Wolności. Niestety nie mają pełnej oferty, np brak olejku do włosów a maseczki są tylko w duecie z żelem do mycia.....ale i tak się opłaca a maseczki są rewelacyjne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
A no to spoko, przyjaciółka mieszka niedaleko to przy okazji jak ją będę odwiedzać, to zawitam.
![]() ![]() A ceny w normie? Chodzi mi konkretnie o oczyszczający żel do mycia z miodlą indyjską. Tylko czy tym żelem można normalnie zmywać makijaż itd.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Wystarczy poszukać na stronie producenta, gdzie znajdują się opisy produktów i ich ceny.
żel z miodlą http://himalayaherbals.pl/sklep/skle...&itemID=157779 pianka z miodlą http://himalayaherbals.pl/sklep/skle...&itemID=157806 Uległam wizażowemu szaleństwu i skusiłam się na olejek do włosów i maskę z miodlą. Jestem nimi tak zachwycona,z e na pewni jeszcze wiele produktów HH zagości w mojej kosmetyczce.
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie w końcu udało Ci się zdobyć te kosmetyki?
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
W Krakowie można je kupić w Euroaptece w CH Czyżyny. Niestety dość przebrany asortyment ostatnio. Znalazłam, gdzie można zamawiać przez internet:
http://www.galeriakosmetyki.pl/ http://www.himalayaherbals.pl/ Miałam maseczkę z miodlą, żel z miodlą, szampon i mam krem odżywczy. Ktoś pytał, czy żel ma SLS, jeśli dobrze pamiętam, to chyba tak. Generalnie bardzo fajne, w przystępnej cenie kosmetyki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Ja kupiłam sobie balsam do ust HH aptece (Warszawa) ale widziałam ich produkty w Super Pharmie
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
W moim mieście znalazłam je tylko w jednej aptece, nie wiem czemu tak ciężko je dostać. Stosuję piankę do twarzy (właśnie mi się kończy, jutro lecę po drugą ![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny z Łodzi nie wiecie czy w Super Pharm w Manu mają te kosmetyki?
wyglądać jak dziewczyna, myśleć jak mężczyzna i pracować jak koń. Edytowane przez elizka1987 Czas edycji: 2009-09-21 o 16:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() W Tesco za zestaw 2w1 żel oczyszczający i scrub i drugi - żel jakiś do skóry wrażliwej chyba (nie mam w domu dlatego nie pamiętam co to było dokładnie...) z maseczką oczyszczającą płaciłam po 12,50 - mimo, że cena była ponad 17... Naprawdę się opłaca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie zauważyłam, że moja mama powiększyła kolekcję tych kosmetyków. Ma szampon z odżywką do włosów suchych i zniszczonych a także krem na wypadanie włosów, powoduje, że stają się mocniejsze i mniej wypadają. Bardzo chwali te kosmetyki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Rybcia16 Czas edycji: 2009-09-24 o 12:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Niektóre kosmetyki Himalaya można dostać w aptekach realizujących program DOZ, wszelkie informacje na www.☠☠☠☠☠☠☠ , ale w skrócie polega to na tym że zamawia się przez internet, wskazuje się aptekę w której chce się odebrać i oni zamówione produkty do tej apteki sprowadzają. Nie trzeba latać po całym mieście i szukać, wygodna forma
![]() Tyle, że maseczki z miodlą nie widzę, ale błotna jest (również dobrze oceniana) więc może się skuszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
zielony stworek
|
Dorwałam maseczkę z miodlą w Euro aptece i właśnie testuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Czy byłybyście tak dobre i mogły wpisywać składy INCI tych kosmetyków do tego wątku?
Wszystko wygląda pięknie, ale nie jestem w stanie znaleźć nigdzie dokładnych składów tych rzeczy na sieci, a nie kupię póki nie przestudiuję listy. Interesuje mnie zwłaszcza olejek do włosów: czy któraś z Was go używa i mogłaby przepisać tutaj skład z butelki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
nie wiecie gdzie dostanę olejek do włosów w warszawie?? byłam w euro aptece na kijowskiej i w dozie w tesco na stalowej i nie ma nigdzie
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Ostatnio (tydzien temu) kupiłam olejek Himalaya w sklepie zielarskim przy skrzyzowaniu Rakowieckiej z Puławską.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.