![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
w lutym Givenchy....
nieaktualny
Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2012-08-15 o 18:33 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: w lutym Givenchy....
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos za podkład?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za pryzmy?
Pozdrawiam
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za pryzmy?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Tylko tygrys,ale 5ml to malutko
![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Zosiu,niestety z wątku nic,chyba,że coś jeszcze ukrywasz ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- niestety nic ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Podoba mi się u Ciebie krem Uriage i pryzmy,jaki dają efekt? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nie mam kartonika i trochę niewidoczny ten kod,gdyż spód pudełeczka poocierany |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
szukam głównie perfum
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- a nie chciałabyś Słonika i Baby doll za Lolę ? (nierealne ale musiałam spróbować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Cytat:
Czy pierwszy znaczek na początku to napewno G? Moglabys sie przygladnąć? Będe wdzięczna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
Ange ou Demon EDP posiadam, wiec za LaPrairie chcialabym cos innego,
malego opakowania nie mam na wymiane, gdyz sama uzywam, mam tylko do wielkie 56gr myslalam o Twoich pryzmach, ale one maja chyba drobinki typu blink, wiec raczej nie dla mnie ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- odp u Ciebie ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
niestety za LaPrairie tylko Wish.. :P
niestety, nic dla siebie nei znalazlam ![]() Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2012-02-10 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
zestaw mam jeszcze nówkę,więc nie mam szczególnego parcia,ale wybrałam różyk i miniaturę,oddasz?
![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- proszę poszerzyć wisha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hmm, wolałabym oddać Blush i Lancome Genifique Aktywator Młodości krem do twarzy 15 ml, NOWY, co Ty na to? A powiedz mi jeszcze jakieś szczegóły dotyczące tych pryzm - one są dla jasnej czy ciemnej karnacji?
---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Efekt blink - to znaczy? ![]() Może masz jakieś zdjęcie? ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Kurczę, w necie coś nie mogę nawet znaleźć tych pryzm, to chyba jakaś dawna edycja? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
chyba limitowanka z 2008r coś mi się kojarzy,ja mam od blackangel88,wolę jednak mat,meteorki też oddałam,bo jakoś cudów u mnie nie robią,a miałam już wiele rodzajów
![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Witaj Kochana
![]() A co masz? ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
a nic wiecej u mnie ci sie nie podoba? bo mi sie podobaja pryzmy
![]() szukam np tez rozu, cieni do oczu.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:04.