|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() :(((((((((((((((
JESTEM DO NICZEGO. Zjadłam dzis całą czekolade i dwie duze drozdzowki
![]() Jestem uzalezniona od slodyczy...... Co robic ![]() I to zaraz po zdrowym sniadanku i godzinie cwiczen. A potem jem jakies warzywka na obiad - udaje sama przed soba..... Co robic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: :(((((((((((((((
może się zakochać... Albo iść na plaże i popatrzeć na figury ładnych dziewczyn... Może obudzi się w Tobie zazdrość i też tak zapragniesz wyglądać... Bo podejrzewam, że chodzi CI o wage że to jest problem to jedzenie słodyczy??? Bo jeśli nie masz problemów z wagą to nie ma się czym martwić. Każdy czasem musi sobie "pożreć" coś słodkiego. AJ jestem w anłogu jedzenia 3 BITów. Jak coś mi się uda jem je w nagrodę dla samej siebie, a jak nie to na pocieszenie. CZasem tak o bo amm ochotę. Ale na szczęście umiem je "stracić" i z moją wagą nie jest źle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
aniellko nie jestes sama,ja jak s=juz się dorwę do słodkiego to hoho.....chyba nikt mnie w ilości nie przebije
![]() ![]() A tak wracajac do tematu-probowalas chromu??Podobno zmniejsza apetyt na slodycze.Ja w sumie teraz biorę,ale nie wiem czy to jego efekt czy taki okres mam poprostu ze nie mam ochoty na slodkie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Kochana nie jesteś sama! Jest nas miliony... Nie znam nikogo nieuzależnionego od słodyczy! W tym ja! Kocham jeść, a gdy zacznę to nie mogę skończyć! Najczęściej mam ochotę na coś dobrego po dużym obiadku! I nic z tym nie mogę zrobić! Nawet chrom nie pomaga. Dlatego zawsze jem to, na co mam ochotę, a potem ulubiony serial, rower przed TV i jadę... (to jest najlepszy sposób, jaki znam na „czyste sumienie”)! W sumie podczas mojej 3 tyg. diety schudłam 2,5kg i jestem z tego dumna!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
nie panikuj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Anielko miałam tak samo !! (czasem mam nawrory
![]() wystarczy ze zaczniesz mierzyć siły na zamiary ! Jesli lubisz jest słodycze - tak jak ja i całe rzesze, to jedz je ! Ale staraj sie ograniczac jak tylko mozesz, jesli zaraz bo zdrowym sniadanku masz ochote na ciacho to powiedz sobie :"ok, ale tylko jedno i po 5 minutowej skakance". Niech to ciastko bedzie dla Ciebie nagrodą za wysiłek ! Staraj się ograniczac ale nie wyrzekaj sie całkiem - tak od razu. Jesli stopniowo bedziesz zmniejszac ilości, organizm coraz mniej bedzie sie ich domagał ![]() Pozdrawiam przesyłam, buziaki i trzymam kciuki !! PAMIĘTAJ jestes silna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Anielko ja tez jestem łasuchem, naprawdę powaznym. Ale od tygodnia odchudzam sie i powiedzialam sobie koniec ze slodyczami. Co prawda w ciagu tego tygodnia zdarzylo mi sie zjesc kawalek ciasta, ale tlumacze sobie ze byl to biszkopcik z galaretka i truskawkami, wiec nic starsznie kalorycznego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
a moze sprobujesz jesc batoniki cini-minis albo cheerios?sa dobre i wcale nie maja strasznie duzo kalorii,no i troche zaslodzaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.