|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Pomysł na własnoręcznie zrobiony prezent dla TŻ :)
Hej
![]() Natchnęła mnie wypowiedź jednej z Wizażanek z wątku "Kiedy naprawdę poczułaś, że Twój facet cię kocha?" która pisała o tym, że na Walentynki dała chłopakowi notesik z wypisanymi 113 powodami dla których go kocha (przepraszam, ale nie pamiętam nicku). Bardzo spodobał mi się ten pomysł i postanowiłam podkraść ideę i zrobić kartkę dla mojego TŻ z okazji 6mcy razem. Macie jakieś inne pomysły na tego typu drobiazgi na Walentynki/urodziny/rocznice/gwiazdkę itp? Ja sama bardzo lubię takie rzeczy, bardziej mnie cieszą niż nawet duże prezenty kupione w sklepie, bo są niepowtarzalne. Zresztą takie pozornie zwykłe drobiazgi są w gruncie rzeczy niezwykłe. Ps. nie wiem czy taki wątek jest, wpisałam w wyszukiwarce "prezent rocznica", nie wiem w jaki jeszcze inny sposób coś takiego mogłabym znależć ![]()
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pomysł na własnoręcznie zrobiony prezent dla TŻ :)
mu szalik zrób
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Tu jest dział Prezenty
https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=112 Są tam wątki różniaste o prezentach dla TŻtów, na rocznicę, dla chłopaka etc. warto poszperać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
o, nie zauważyłam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.