|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Kłucie w pochwie przed miesiączką..
Witam, mam wielki problem. Otóż to, że miesiąc temu dostałam miesiączkę 17 września. Od pół roku miesiączka mi się spóźnia zawsze o jakieś 1,5 tygodnia a czasami występowała normalnie co 31 dni (miesiączkę mam już od 5 lat i wciąż nieregularna). Przed poprzednią miesiączką kilka dni wcześniej czułam mocne kłucie w pochwie, przeszywający ból biegnący od sromu, przez pochwę do macicy. Zdarzyło mi się to pierwszy raz. I teraz również to występuje tylko mocniejszy ból i towarzyszy temu wodnisty stolec lub miękki 3-4 razy dziennie. Czy to są objawy PMS ? Czy jakaś infekcja ? Mimo, że okres spóźnia mi się 3 dzień (jestem już przyzwyczajona, że powinnam dostać za 1,5 tyg od terminu) to martwie sie tym kłuciem w pochwie i skurczami.. Dzień przed miesiączką zawsze miałąm biegunke ale nie aż tyle dni przed. Stosunku nie uprawiałam. Próbowaliśmy ale mnie zaczęło boleć strasznie i nie dałam rady.
Czy któraś miała takie coś ? Proszę o rady, denerwuje się tym ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Kłucie w pochwie przed miesiączką..
ja mam tak czesto, mowilam ginekologowi, mowila ze jedne kobiety boli TAM tez wtedy, jedne nie. wiec mysle ze jest wszystko si z Toba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.