|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() "Koniec z hurtem - czas na detal"
No i zarazilyscie mnie
![]() ![]() ![]() ![]() Motto dietki w temacie: wszystko, na co mam ochote, ale w ilosciach mniejszych niz do tej pory ![]() ![]() No, ale zaraz zmykam na swoja wieczorna kapiel i masazyk antycellulitowy ![]() Niesamowite to jest, po tygodniu stosowania regularnego - naprawde widac efekty uzywania przyzadu do masazu (jako ze jestem w Oriflame - uzywam ichniejszych kremow i przyzadu do masazu - rewelacja ![]() No i jeszcze cos. Wlasnie wrocilam ze swojego pierwszego biegania ![]() No i teraz wymiary (ojojoj... to teraz bedzie zobowiazanie...) na wysokosci pepka - 87cm biodra - 95,5cm udko - 59cm waga - 65kg wzrost - 168cm No to teraz zmykam sie pomoczyc troszke. Aha, kilka pytan jeszcze mam do Was: -czy lepsze sa kapiele czy raczej prysznic, jesli chce schudnac, czy to nie ma zadnego znaczenia? -na imprezie trudno sie powstrzymac, jak wszyscy dookola piwko/winko/drinka, co wybierac? czy moze cwiczyc silna wole i soki zamawiac (moja silna wola to pomylka, chyba uzywana po kims dostalam, bo w ogole nie dziala... ![]() -czy to normalne, ze mnie wszystko boli po kilku dniach cwiczen? plecy przede wszystkim (cwicze z hantelkami 0,75kg) Oj, ja nie wiem, co bym bez Was zrobila.. Siedzialam do tej pory troche po cichutku na tym forum, ale przegladalam sobie rozniaste wpisy i pare rzeczy juz zaczerpnelam od Was ![]() Trzymajcie sie cieplutko ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: "Koniec z hurtem - czas na detal"
No to gratulacje, pierwszy kroczek (podjęcie decyzji o pracy nad sobą) już za Tobą - wbrew pozorom to bardzo dużo
![]() ad.1. Z tego co wiem to gorące kąpiele sprzyjają odchudzaniu.. hmm.. ale z drugiej sprzyjają też celulitowi (i bądź tu mądrym ![]() ad.2. No to jeszcze zależy czy często imprezujesz ![]() ![]() ad.3. Tak, to normalne. Miałaś wcześniej jakiś kontakt ze sportem? Może po prostu się przetrenowałaś? Aeroby (biegi, rower, pływanie etc) można uprawiać codziennie, ale ćw. z hantelkami radziłabym co drugi dzień - mięśnie muszą mieć czas, by odpocząć. Nie szalej na początek za dużo z ćwiczeniami, możesz się szybko zniechęcić powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
"ad.1. Z tego co wiem to gorące kąpiele sprzyjają odchudzaniu.. hmm.. ale z drugiej sprzyjają też celulitowi (i bądź tu mądrym "
ha, no wlasnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
No to witamy i trzymamy kciuki, bedą momenty słabości, zwątpienia, ale jak się człowiek waży i te kg ubywająto jest bosko
![]() ![]() ![]() no to powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
No to witamy szanowną koleżankę
![]() ![]() ![]() teraz to już się nam nie wywiniesz i będziesz musiała ciężko ćwiczyć ![]() na imprezkach najlepsze winko tylko 100 cal w lampce a ile przyjemności życzę dużo silnej woli ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
podpowiem co do kapieli
![]() goraca kapiel moze "wypocic" wode z organizmu - zadziala na zasadzie sauny - jak dla mnie to tylko sztuczka zimny prysznic moze ujedrnic cialko - sprawdzony na brzuszku- nie mam juz nadmiaru skory po odchudzaniu, ale nie wiem co bardziej zadzialalo- cwiczenia czy prysznic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
hmm....
![]() Kolejne grzechy mam na sumieniu: dzisiejsze ciasteczka (mnooostwo ich, cale mnostwo) ![]() ![]() Wiecie co? Nic tak nie mobilizuje, jak efekty. A juz troszke widoczne sa ![]() ![]() ![]() Dzieki wielkie za wsparcie ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
kochane a soczek pomidorowy działa na odchudzanie??
suzana mam do ciebie pytanko w zwiazku z tą Twoją skórą na brzuchu.Ja od niedawna zauważyłam tak jakby celulit na brzuchu(a to nie może być celulit bardziej jak resztki niewygospodarowanej skóry brzucha) czym to można zwalcyć??
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Tylko zimny prysznic! Zacznij od letniej wody, pozniej przechodz do chlodniejszej. Do tego orzezwiający czy jakis inny firming
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
nimfetko ja stosowalam na ta moja nieszczesna gromadzona latami skorke na brzuszku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ha, ha mnie też zaraziłyście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
VelvetDream mamy podobne wymiarki!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Witam jestem kolejną zarażoną!!!!!!!!!!!!!!!!z araz zaczynam te ćwiczenia na brzuch a jutro biegnę po centymetr do sklepu!!!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() A czemu sie tak ciesze? Bo spotkalam kumpla, ktorego milion lat chyba nie widzialam, no i stwierdzil, ze wyladnialo mi sie ![]() ![]() ![]() Od tygodnia juz trwam w swoim postanowieniu (pierwszy raz w zyciu tak dlugo ![]() Moje odchudzanie zaczelam od eksperymentu.. zeby nie czuc glodu wieczorem, postanowilam pewnego dnia sie tak najesc na sniadanie, potem dopchac na obiad, ze nie bylam w stanie zjesc kolacji... No i sie udalo ![]() ![]() ![]() ![]() No, alem sie rozpisala... AHGATTA - to teraz bedzie mi juz zdecydowanie razniej ![]() ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
zmniejszam, zmniejszam.. jak się da. Dostałam wreszcie te książki o diecie south beach i tam jest wszystko o mnie!! że najbardziej tyję w okolicach brzucha tzn. jabłko, głód insulinowy i takie tam, tak, że od poniedziałku rozpoczynam tę osławioną na naszym forum i nie tylko dietę, ale już się powoli przerzuciłam na warzywka, drób itp bo akurat to bardzo lubię, nawt kawę piję bez cukru w co mój mąż nawet nie wierzył( dopóki nie spróbował), wcześniej słodziłam 3 łyżeczkitylko trudniej z owocami, ale od poniedziałku STOP!! nie wierzę w moją wewnętrzną przemianę ale wsparcie Wizażanek robi swoje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
co do tego kumpla VelvetDream mnie też spotkało dzisiaj coś miłego, dosiadł się do mnie prosząc o ogień kolo i po krótkiej pogawędce zaprosił na piwko, nie pamiętam kiedy ostatni raz mnie coś takiego spotkało a kolo był całkiem, całkiem więc te początki dbania o siebie chyba coś dają.
P.S.Oczywiście z zaproszenia nie skorzystałam, tylko grzecznie odpowiedziałam,że szukam prezentu dla TEsCIOWEJ i niestety nie mam czasu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.