|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Iść czy nie iść?
Witajcie kochane dziewczyny. Już wcześniej pisałam o swoich problemach na tutejszym forum,jednak powracam z kolejnym, troszkę podobnym pytaniem. A więc gdy byłam za granicą w wakacje w celach zarobkowych zaczęłam jeżeli tak to wg można nazwać współżycie z moim chłopakiem, niby było wszystko ok,tylko,że możliwe to było tylko w pozycji "od tyłu" bo inaczej nie dało rady ;/ Po tym pojawiło mi się straszne zapalenie, uciążliwe swędzenie w tamtych okolicach, minęło po jakiś tygodniach gdy wróciłam do Polski i stosowałam maść przeciwgrzybiczną(bo kiedyś też miałam z tym problemy). Pod koniec września spróbowaliśmy z chłopakiem kolejną próbę zbliżenia,jednak okazała się ona niemożliwa...Byłam rozluźniona,atmosfera sprzyjała,lecz on mógł wejść tylko trochę, czułam wtedy okropny ból, coś jakby tamowało przejście, po tej próbie także wystąpiły objawy pieczenia i swędzenia, wtedy użyłam Tantum Rosa, pomogło. Teraz (tzn. tydzień temu) podjęliśmy 3 próbę, jednak zakończyła się ona tak ja 2
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Iść czy nie iść?
No pewnie że do gina, jak leczyłaś syfa na własną rękę to rzecz oczywista że masz niedoleczoną grzybice, która zresztą Ci ciągle nawraca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
masz niewyleczone zapalenie/infekcje.
czemu? bo nie poszlas do ginekologa. Nie da sie wyleczyć syfa domowymi sposobami, celujac na ślepo. Trzeba poradzic sie specjalisty i to szybko bo syf sie rozprzestrzenia, takze na twojego partnera! oboje musicie zazyc lekarstwa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jesteście strasznie nie przyjemne! Nie nazywajcie infekcji syfem! Trochę spokoju i kultury.
Asiulka_93 koniecznie idź to ginekologa i nie zwlekaj z tym długo. Mężczyźni mimo że posiadają infekcję często nie mają żadnych objawów, dla tego musicie wyleczyć się razem w przeciwnym wypadku będziecie przenosić TO na siebie bez końca. Powiedz swojemu gin że współżyjesz a on na pewno przepisze leki też dla twoje partnera. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Biegnij prędko do ginekologa,powinnaś już dawno iść , ale wiem tak to się mówi-samo przejdzie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.