|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Telefon dla 30-chy
Witam Dziewczyny ! Proszę o pomoc w wyborze telefonu... Szukam niedużego, eleganckiego telefoniku z dobrym aparatem. Jakieś propozycje ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Irenosława Pierwsza
|
Dot.: Telefon dla 30-chy
Cytat:
... no ale to kwestia gustu ![]() Jeśli chodzi o aparat to musisz zwracać uwagę ile ma pikseli.
/Jestem pianą, która opływa i zapełnia bielą najdalsze krawędzie skał; jestem także dziewczyną, tutaj, w tym pokoju./ Fale - Virginia Woolf Edytowane przez magnolia79 Czas edycji: 2012-01-20 o 12:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Blackberry wydaje sie byc odpowiedni jako elegancki telefon dla 30chy
![]() Niektore modele maja calkiem dobre aparaty.
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A ja mam Sony Ericson xperia mini - aparat ma 5 megapixeli robi super zdięcia , jestem bardzo zadowolona , jak dla mnie najlepszy telefon jaki miałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Jeśli nie szukasz tzw. bajerów, Internetów i fb, to proponuję Ci Sony Ericsson k750i. Telefon z kategorii klawiaturowych, z żywotną min. 5 dni baterią /używany do komunikacji i zdjęć/, przy mp3 - powiedzmy 3 dni.
Obecnie zmieniłam na dotykowy /zachciało się gadżetu ![]() Ogólnie polecam ten telefon każdemu, kto chce robić niezłe zdjęcia. Zdarzało mi się nim robić na wyjazdach, gdy akumulator w dużym padł ![]() Obecnie używam go jako podręczny i szybki aparat. Nowe SE k750i, mimo obecności kilka lat na rynku, nadal są w cenie. Gdybym miała teraz kupić kolejny, to na pewno ten ![]()
is better THAN perfect Edytowane przez anibiaa Czas edycji: 2012-01-24 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam samsung chat 335 i jestem zadowolona,jestem zwolenniczką klawiatury querty,nie wiem jak z tym u Ciebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Maskotka Wizaz.pl
|
![]() Cytat:
![]() Ale ze spokojnym sumieniem polecam iPhone 4s... nieduzy, elegancki i swietny aparat.. ja jestem bardzo zadowolony! ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
ja szukam telefonu, który będzie podobny w obsłudze do nokii 6030,
moja nokia po 6 latach dzisiaj zdechła, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Maskotka Wizaz.pl
|
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;32787732]ja szukam telefonu, który będzie podobny w obsłudze do nokii 6030,
moja nokia po 6 latach dzisiaj zdechła,[/QUOTE] Amen i nie kupuj nowej bo ma system od microsoftu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.