|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co zrobić aby włosy nie robiły sie jasne....
Mam starszny problem z włosami...wogole to je prostuje wiec nie moge za czesto farbować...2 razy rozjasniałam. Raz bylo ok pozniej mi wyszly za jasne i żółte...Zafarbowałam to na icmeny kolor ale po 4erech myciach kolor dosłownie spłynął i moze były mniej zólte ale nadal jasne ( to były farby Wella). Jakiś miesiąc temu znowu farbowałam Londą tym razem, bo opdobno najmniej niszczy wlosy..utrzyalo sie chyba 3 tygodnie i teraz brązu jest jasny brąz.jeszcze pare myć i pewnie znowu bedzie jasny blond...Juz nie wiem co z tym zrobic..chiałabym brązowe włosy..albo chociaz normalne popielate...ale co zrobic,zeby kolor tak nie "spływał" ? Dziekuje z góry za pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co zrobić aby włosy nie robiły sie jasne....
na farbowanych-rozjaśnianych włosach ciemniejszy kolor nie bedzie sie dlugo utrzymywał,bedzie sie szybciej zmywał i płowiał,mam tak samo niestety
![]() rozjaśnione włosy sa pozbwione pigmentu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
no cóż, radzę używać kosmetyków specjalnie do brązowych włosów np szamponu timotey henna, w avonie ostatnio widziałam całą serie kosmetyków do brazowych włosów! polecam kremy sa bardzo dobre.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Jeśli kolor szybko Ci się spiera, to znaczy, że faktyczmnie, włosy są zbyt rozjaśnione =( Ja bym polecała płukankę (w jakim kolwiek odcieniu), to nadaje włosom lekki kolorek, raczje zabarwienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:48.