|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Rivier Island . com
hej ,
szukałam, wątku o tej stronce ale na nic się nie natknęłam. Czy któraś z was zamawiała już coś z tej strony ? interesuje mnie głównie jedna torebka.. jak jest z przesyłką? wyczytałam , że kosz wysyłki do Polski wynosi 8f. Na asosie.com podobno jest duże prawdopodobieństwo, że dostaniesz inna rzecz niż zamawiałaś czy tutaj też tak może być?
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rivier Island . com
W częsci zamówieniowej jest wątek o zamówieniach z RI, są na forum też 2 wątki Asosowe. Mi z Asosa jeszcze nigdy nie przysłali pomyłki i myślę, że takie prawdopodobieństwo jest mniejsze, niż większe, nie przesadzajmy
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co to znaczy duże ? ktoś prowadzi jakieś statystyki ? takie rzeczy sie zdarzają jak to pomyłki -ale rzadko a jak sie zdarzy to mozna odesłać moim zdaniem nie ma sensu sie tym kierować , Poza tym sklep z wysyłka do Polski jest czynny kilka dni dopiero wiec wiele sie nie dowiesz a wątek jest |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
podobno, czytajac forum asosa natknęłam sie na kilka właśnie takich komentarzy, że przychodzą rzeczy nie te co dziewczyny zamawiały. Dzięki za podesłanie linku do wątku
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Zamawialam trzy razy z Asosa. 1 raz przyszla mi to co zamiawialam.Nastepna (buty) nie przyszly wogole, nastepna(buty) przyszly dwa prawe
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym co to ma do sklepy River Island ? Przecież to inna firma ,inna hurtownia, inni ludzie ? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Ja zamawialam z ASOSa kilkadziesiąt razy i zawsze wszystko było ok.
tfu tfu na psa urok
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co się czepiasz ? asos nie ma nic wspolnego z river island ale tez są zamowienia drogą pocztową i pytałam tylko czy też zdarzają sie tam takie przypadki.. po prostu ;]
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zakładanie związku miedzy tymi dwiema nie rozumiem ? te dwa sklepy mogą mieć różne sposób przechowywania i oznaczania rzeczy w magazynie , innych pracowników itd Teraz mi przyszło do głowy że z RI powinny sie takie przypadki zdarzać rzadziej (statystycznie ) bo to przecież to tylko jedna marka i mają znacznie mniejszy asortyment niż asos który jest ogromnym sklepem |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.