|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
TANIA Krawcowa w Warszawie
Nie wiem, gdzie umieścić ten wątek, więc postanowiłam tu...
Dziewczyny poszukuję taniej krawcowej w Warszawie, która przerobi mi na przykład spodnie z szerszych nogawek na rurki, marynarkę z większej na mniejszą taliowaną itd. Czyli trochę szycia na maszynie... Jedyne krawcowe z jakich korzystałam w Warszawie to te na Dworcu Centralnym, jednak jest u nich zwyczajnie drogo. Chciałabym znaleźć kogoś tańszego. A może któraś z Was potrafi wykonać takie rzeczy na maszynie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: TANIA Krawcowa w Warszawie
Audrey Studio Mody jest warszawską pracownią krawiecką specjalizującą się w projektowaniu i szyciu kreacji dla wymagających Pań.
Usługi nasze kierujemy do kobiet pragnących swoim ubiorem pozytywnie wyróżnić się wśród innych. To osoby o dużym wyczuciu smaku, którym nie odpowiadają seryjnie i masowo produkowane stroje. Kobiety pragnące realizować swoje wizje i poszukujące ciekawych nowości. "Moda przemija, styl pozostaje" Nikt trafniej nie oddał słowami tego, czemu jesteśmy wierni od początków naszej działalności, niż autorka powyższych słów - Coco Chanel. Sprawdzone, klasyczne i pełne kobiecości linie nigdy nie wyjdą z mody. Będa one natchnieniem dla kolejnych stylizacji, podkreślających w każdej kobiecie jej naturalne piękno, wewnętrzne ciepło i urok osobisty. W naszej pracowni posiadamy bogaty wybór tkanin do kupienia na miejscu. Odwiedź naszą stronę: http://www.studioaudrey.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.