|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wątek o stronie internetowej ideeli.com
Dzień dobry
![]() Zakładam nowy wątek, bo nigdzie nie znalazłam odpowiedniego dotyczącego strony internetowej ideeli.com. Jest to strona zagraniczna, na której często można upolować ładne ciuszki, po dużych przecenach. I teraz moje pytanie. Czy ktoś kiedykolwiek zamawiał z tej strony ? Ile kosztuje przesyłka i jak to wygląda ? Czy są ewentualnie chętne osoby, które chciałyby złożyć większe, grupowe zamówienie i podjąć się organizacji ? ![]() (Jeżeli istnieje już podobny temat, to bardzo proszę o skierowanie mnie do niego, bo nic takiego nie znalazłam i ewentualne zamknięcie tego.) |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek o stronie internetowej ideeli.com
Cytat:
![]() "We generally ship via UPS ground. We will only ship to addresses in the continental US, Hawaii and Alaska, and won't ship to FPO addresses, or hotels. Sorry." także niestety, ale o wysyłce do Polski możemy zapomnieć...
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wątek o stronie internetowej ideeli.com
http://www.ideeli.com/products/2222298?color_id=3233594
![]() jakie ceny ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.