|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jakie ceny???
Hej hej...
Wybieram sie w niedługim czasie na ślub koleżanki... korzystajac z propozycji zawartych tutaj na forum postanowiłam kupić w prezencie: komplet poscieli satynowej, 2 kieliszki z wygrawerowanymi imionami pary młodej + wino, książkę Kamasutry... i to wszystko w jakimś ładnym wiklinowym koszu... Tylko teraz pytanie jakie sa ceny i gdzie ja mogę to kupić w Łodzi ![]() Prosze napiszcie jeśli wiecie coś na ten temat... moze jakis sklep internetowy??? Z gory dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jakie ceny???
Ja z Łodzi nie jestem, ale z tego co wiem to takie kieliszki powinnaś znaleźć w jakimś supermarkecie. Są takie stoiska co grawerują kieliszki, kufle czy talerze szklane.
Powodzenia w szukaniu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
ja dostałam od kolezanki w prezencie slubnym Kamstutra w Fotografii, ale nie wiem gdzie to kupiła, pewnie w Empiku.
Kieliszki mozesz kupić w sklepiku obok Empiku na Narutowicza idąc do Bałtyku. Tam jest taki sklep z odziezą, a po lewej str mają stoisko ze szkłem i widziałam takie kieliszki. Kiedys tam wogole był sklep dekoracji slubnych. No a posciel to juz chyba nie problem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ogromne dzieki dziewczyny za szybka odpowiedz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.