|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Jaka fryzurka dla mnie?
Witam. Chciałabym abyście mi poradziły jaką fryzurę sobie dobrać. Jestem w tym cienka poza tym do tej pory nie wiem jaki mam kształt twarzy (nie potrafię tego ocenić), farbuje włosy na czarno, wydaje mi się, że mam wysokie czoło, obecnie zapuszczam włosy po wielkiej wpadce jaką było obcięcie włosów na tzw. emo -.- do tego jestem baaaaardzo chuda. Co polecacie? Zdjęcia dodałam w załączniku, wybaczcie za jakość zdjęć i moją paskudną mordkę ^^ Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jaka fryzurka dla mnie?
Wydaje mi się, że ładnie byłoby Ci w dłuższych włosach - tak do połowy pleców
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zapuszczaj i spróbuj zrobic przedzialek na srodku glowy i zobacz jak lezy. Jesli Twoje wlosy sa podatne na krecenie, falowanie, polecam dluugie fale z przedzialkiem po srodku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Masz twarz zbliżoną do kształtu serca. Wiele gwiazd ma taki owal. Jest on bardzo kobiecy, atrakcyjny, a z wiekiem działa odmładzająco. Jedyne o czym trzeba pamiętać to zwężenie czoła. Może to być lekka grzywka lub wycieniowany skos. Przedziałek bliżej środka, zwłaszcza przy szczupłej twarzy. Nie idealnie po środku, ale też nie mocno z boku. Pamiętaj też, że długie, "wiszące" po bokach włosy wydłużają i wyszczuplają optycznie. Tobie zależy na odwrotnym efekcie. W związku z tym proponuję długość max do końca szyi.
Jeśli chodzi o kolor polecam Ci jaśniejsze, neutralne odcienie brązów. Buzia nabierze blasku i pełności. Ciemne kolory wyostrzają rysy i nie prezentują się dobrze przy bardzo szczupłych twarzach. ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Tzn. włosy na plecach mogą być długie, chodzi o to aby boki były podcieniowane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ładną masz buzię.
Zapuść włosy i trochę natapiruj,dodaj objętości włosom ![]()
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Jeżeli chodzi o wiek to nie mam z tym problemu bo wszyscy myślą, że mam max 18 a mam 20
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.