|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Dobry portalspołecznosciowy??
Witam ,mam takie małe pytanko,znacie moze jakis portal społecznosciowy gdzie mozna by było pogadac z kims powaznie,tzn moze jakas strona na której warto się zalogowac, oczywiscie facebooka odrzucam bo tam juz jestem ,a chciałabym anonimowo jest to ogromnie teraz mi potrzebne
ps sorki za błąd w tytule |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Dobry portalspołecznosciowy??
Anonimowy portal spolecznosciowy, hmm.. one wszystkie wymagaja zamieszczenia co najmniej zdjecia, wiec kurcze chyba takiego nie ma
![]() Mozesz wyszukac kogos na skype, wiele ludzi tak robi (moja najlepsza przyjaciolka mnie tak zagadala). Mozesz wejsc na czat, na strone typu interpals.net, ale licz sie z tym, ze z wiekszoscia ludzi nie porozmawiasz sobie na powaznie. Tam zbieraja sie raczej tacy szukajacy lekkiej rozrywki. Mozesz tez smialo pisac na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dziękuje serdecznie za odpowiedz, bardzo dobrze zrozumiałaś o co mi chodzi , potrzebuje kogos z kim od czasu do czasu bede mogła powaznie porozmawiac, nie mówie ze jestem samotna , jestem mezatka ale czasami czuje sie pomimo wszystko sama,dlatego szukam kogos do rozmowy ,jeszcze raz dziekuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wredna Ruda Beczka Soli
|
Jest jeszcze coś takiego jak interpals.
Można tam pogadać zarówno z obcokrajowcami (podszlifować język) jak i z kimś z rodzimego podwórka.
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś mi świta, że było coś takiego jak penpals jeszcze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
a tu nie możesz ?
znam www.en.smeet.com zamiast en możesz wpisać pl lub jakiś inny skrót od języka będziesz mogła popisać heh
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.