| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-09-23, 20:58 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-07 
				 |   moje szydełkowanie

jestem zachwycona Waszymi pracami! postanawiłam sama spróbować....kiedyś bardzo dawno temu mama nauczyla mnie conieco i próbowałam sobie przypomnieć. zaznaczam ze to moje pierwsze prace wiec nie są wypieszczone. Krytyki sie jednak nie boje bo dzieki temu bede wiedziała co poprawić  chętnie przyjmę tez wzory na gwiazdki bożonarodzeniowe 
				__________________ Jazda na motocyklu jest najprzyjemniejszą rzeczą jaka można robić w ubraniu   | 
|     |   | 
|  2009-09-23, 21:10 | #2 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: Gorzów Wlkp. 
				 | 

Dot.: moje szydełkowanie

Bardzo ładne i wyjątkowe kolczyki! Czekam na następne prace!!! 
				__________________   P O Z D R A W I A M   Serdecznie zapraszam do mnie! Różności https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288193 Kreacje dla Barbie https://wizaz.pl/forum/showthread...62#post93758 62 | 
|     |   | 
|  2009-09-23, 22:16 | #3 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: Lublin 
				 | 

Fajne te kolczyki   To pawie oczko najbardziej mi przypadło do gustu   
				__________________ Teraz nadal jestem zagubiony i niepewny, ale na poziomie o wiele wyższym. Wiem przynajmniej, że nie mam pojęcia o rzeczywiście fundamentalnych, kluczowych kwestiach wszechświata — Terry Pratchett 'Równoumagicznienie' Moje potworki, przytulaki  fotoblog | 
|     |   | 
|  2009-09-23, 22:55 | #4 | 
| Zakorzenienie | 

fajne kolczyki   a jak będzie równiej to będą jeszcze fajniejsze, a tu masz mnóstwo wzorów na gwiazdki: http://picasaweb.google.com/beajulla/NieYnki# | 
|     |   | 
|  2009-09-24, 09:37 | #5 | 
				 | 

dziękuje za gwiazdki na pewno skorzystam ! powiedzcie mi jeszcze proszę jak krochmalić prace? 
				__________________ Jazda na motocyklu jest najprzyjemniejszą rzeczą jaka można robić w ubraniu   | 
|     |   | 
|  2009-09-25, 12:49 | #6 | 
| Raczkowanie | 

Ja gotuję troszkę krochmalu (mąka ziemniaczana+wrzątek), wlewam do umywalki troszkę zimnej wody, mieszam z krochmalem, zanurzam w tym szydełkową pracę na chwilkę, czasem dodam jeszcze płyn do płukania, żeby przyjemnie pachniało, a potem naciągam szpileczkami.  Wiem, że jest  w sprzedaży krochmal już gotowy albo preparat do usztywniana w spray'u, jednak ja wolę stary sposób   
				__________________ "Szczęście to uczucie głębokiego zadowolenia, jakie czerpiemy z aktu tworzenia ...".  ----[N. Alderman: "Nieposłuszeństwo"]---- | 
|     |   | 
|  2009-09-27, 12:19 | #7 | 
				 | 

dzięki   a tu jeszcze coś białe i zieloone musze jeszcze wykonczyć 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.