|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Październik- Pilnie poszukuję ;)
Na chwilę obecną poszukuję i w pierwszej kolejności na terzeczy chcę się wymieniać. To, co na czerwon- poszukuję bardzo, bardzo
:Ubrania: rozmiar to 34, max 36. 1. Effuniaki 70D, mogą być też inne firmy, Panache, freya- w podobnym rozmiarze. 2. SUKIENKI! Wszelkiej maści, również spódniczki, chętnie "cielejsze", długość przed kolano, nie dłuższe. 3 Sweterki 4. Fioletowe ubrania, apaszki, szaliczki 5. Buty r 40 6. To co wadnie mi w oko... NIE chcę czarnych ubrań! Generalnie noszę pastelowe, jasne kolory, fiolety i szarości. Głównie styl "dziewczęcy" i elegancki ![]() Poza ubraniami: 1. Książki o tematyce: kosmetologia, chemia kosmetyczna, biochemia, receptura i wszystko co związane, anatomia 2. Kuferek/kosmetyczka dla kosmetologa 3. Z kosmetyków... Nie wiele. Ogólnie nie kupuję kosmetyków sklepowych, więc nie da rady skusić mnie drogeryjnymi kosmetykami, a już na pewno nie kolorówką. Minerały chętnie przyjmę (głównie Lily lolo, cienie i róże edm). Bardzo chętnie przygarnę surowce kosmetyczne, oza BU 3. fioletowe dodatki do pokoju Edytowane przez pannaporanna Czas edycji: 2011-10-30 o 16:39 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

: