|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() rękawica do pilingu twarzy i dekoltu ...
CzE
![]() mam mały dylemacik, a więc moja mamuśka kupiła taką rękawice do pilingu twarzy i dekoltu. Wszystko by było fajnie gdyby nie to ze na opakowaniu pisze ze podczas stosowania moze pojawić się ,uwaga cytuje ''silniejsze zanieczyszczenie skóry''mowią że to przejściowe ale ja się moje że mi tak zostanie i dopiero będzie problem ![]() No i teraz nie wiem czy zaczynać z tym czy nie ![]() Może ktorać z Was miała ten sprzet ( dodam tylko że rękawica jest firmy RAYPATH ) Czekam z niecierpliwością na odpowiedź bo jakoś średnio mam ochote być królikiem doświadczalnym ![]() ![]()
zboczenie w bok sie zawsze przydaje... ![]() ![]() kici kici. kici.... ![]() z tej strony kocia mama... ![]() Edytowane przez Anulala Czas edycji: 2005-06-25 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: rękawica do pielęgnacji twarzy i dekoltu ''Face Cleaner''
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.