|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LOFT37 - personalizowane buty
Co sądzicie o butach tej marki? Miałyście może z nimi do czynienia? Czy są warte swojej ceny no i przede wszystkim wygodne?
Zastanawiam sie nad kupnem, podobaja mi sie , ale nie mozna tam zwrócić butów ponieważ robią je na zamówienie. To zdjęcia nowej kolekcji ale buty można sobie samemu "zaprojektować"
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: LOFT37 - personalizowane buty
Wg mnie te ostatnie pokazane przez Ciebie są absolutnie cudowne - szkoda, że tymczasowo nie na moją kieszeń, ale kiedyś na pewno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Sa swietne. Szkoda ze aktualnie mnie nie stac. Jak bede przy kasise pewnie kupie bo wygladaja ladnie, elegancko i solidnie.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A czy któraś z Was robiła u nich buty na zamówienie? Ja się przymierzam do tego, myśle nad modelem.
Ciekawa jestem czy robią buty od a do Zet wg mojego pomysłu czy maja jakieś tam modele bazowe i dopasowuja je do klienta. Ciekawa tez jestem jak długo trwa realizacja zamówienia i jak się te buty sprawują. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja posiadam kozaczki/trepaczki z cielistej skórki z loft37 z kolekcji Kupisza. zawsze miałam problem z obuwiem, bo posiadam rozmiar 42;// ale jeżeli tylko znajdę interesujący model z moim rozmiarze, który na dodatek jest wygodny to biorę!! były warte swojej ceny, można je nosić nawet latem w chłodniejsze dni do np szortów jeansowych z bokserką lub w innym outficie. Gorąco je polecam!
![]() baletki też mam i są rewelacyjne!! ![]() Edytowane przez jadzka7 Czas edycji: 2012-07-07 o 14:07 Powód: .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
a czy któraś z Was kupowała może gotowe już buty ?
Niby nie przyjmują zwrotów, więc mam pewne obawy a są aktualnie śliczne przecenione kozaki, w bardziej przystępnej cenie niż regularna ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
ja kupiłam własnie w OUTLECIE buty Love... i sa cudowne.. fakt wczesnie wybrałam sie do ich sklepu w Warszawie aby przymierzyć taki model ... i co sie okazalo jak zawsze noszę 37 to model Love potrzebowałam 36
![]() Później czekałam aż znajde wymarzony kolor w okazyjnej cenie... ![]() ![]() ![]() Są bardzo wygodne... jak na obcas 11cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Nie znam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
zalecam. W TYM MIEJSCU jest cała prawda o tych bucikach. naprawde warto kupic!!
Edytowane przez sobieraja Czas edycji: 2014-10-24 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.