|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Glupi/smieszny blad popelniony w pracy
Szukalam podobnego watku ale nie znalazlam.
Tak jak w pytaniu, opowiedzcie o glupich/smiesznych/zawstydzajacych beldach w pracy! Wiadomo na bledach trzeba sie uczyc, ale z czasem mozna sie tez posmiac z wlasnej glupoty.. no i pocieszyc ,ze nie tylko my popelniamy bledy A oto moje: 1.Dyrektor od zarzadzania (glowny dyrektor dodam) dzwoni do mnie i prosi abym wyslala mu number telefonu do klienta. Nie mial go na czym zapisac wiec poprosil aby wyslala go z mojego prywatnego telefonu. Moj telefon byl dodtykowy i beznadziejny w uzyciu, wiecznie cos mi sie przyciskalo, usuwalo itd. No wiec zaczynam pisac , zdazylam napisac ' HI A ' (mialo byc Hi Andrew- pracuje za granica) i glupi telefon wyslal wiadomosc, ktora wygladala jak proba flirtu. Najlepsze jest to ,ze byl z zona ktora notabene jest moim managerem i nie zabardzo mnie lubi. Dyrektor sie z tego smial, ale ona nie wygladala na zbyt zadowolona 2. W emailu do klienta zamias napisac' Doceniam Twoja pomoc' napisalam 'Doeceniam swoja prace'!! Nie mam pojecia o czym myslalam w danym momencie 3. Dzwonilam do goscia z innego dzialu , ktory jest z Rumuni i ma na imie Catalin ( a to imie brzmi jak imie dziewczyny w Anglii). Porozmawialam z nim, rozlaczylam sie i mowie do kumpeli ( nadal trzymajac sluchawke) 'Ty wiesz ,ze Catalin to chlopak- ona sie ze mna kloci,ze to niemozliwe, smiejemy sie jak glupie- po czym uswiadamiam sobie,ze przycisnelam zly przycisk i on nadal jest po drugien stronie! Obciach! Pomijam drobne bledy typu zla data, email wyslany do zlej osoby itd. Jak sobie cos przypone to jescze napisze A wy dziewczyny podzielcie sie ze mna waszymi przygodami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Glupi/smieszny blad popelniony w pracy
heh ja kiedyś pracowałam jako pilot wycieczek (krótko) i kiedyś na wyjeździe do Londynu poinformowałam pasażerów, że na szybki posiłek mogą iść do BRUDEL KINGA zamiast BURGER KINGA
![]() Pamiętam to jak dziś, kierowca autokaru omal się nie posikał ze śmiechu, a ja byłam czerwona jak burak ![]()
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
u mnie w pracy jeden z hadlowców skończył współpracę z naszą firmą a jego telefon przejął nasz szef.
jakiś czas potem widzę że dzwoni mój firmowy telefon , na wyświetlaczu pokazuje mi sie imię tamtego kolegi. no to odbieram i odruchowo mówię : -no cześć paweł, tu asia.. po drugiej stronie grobowa cisza i za chwilę głos prezesa: -nie mam na imię paweł i nigdy nie miałem... ups ![]() szybko edytowałam w telefonie nazwę tego kontaktu ![]() i tak w sumie po kolei każdy w firmie się na tym samym łapał, z tym że np. kolega odebrał telefon i zapytał wprost: -co zaś chcesz ?! a tam szef ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Przez 1 dzien wolny pomylily mi sie dni tygodnia. W odp na email wkurzonego klienta ktory pytal dlaczego nikt nie odbieral telefonu poprzedniego dnia, odpisalam ze przeciez w niedziele jest zamkniete. Byla to sroda :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
wyobrażam sobie
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja sie kiedyś bezczynnie kręciłem po pracy i akurat mnie szefowa dorwała, pyta "co Ty tu robisz?" a że akurat stałem koło jakiegoś wodnego oczka czy jak to sie nazywa to palnołem bez namysłu "szukam rybek" - pokręciła tylko głową i poszła.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
ja dzis wysłałam na komunikatorze emotkę w kształcie serduszka do jednego z pracowników naszej firmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pięknie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
widać z pracy podstawa to skupienie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.