|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Praca licencjacka - źródła. Pytanie.
Czy program telewizyjny może być jednym ze źródeł w pracy licencjackiej? Dokładniej chodzi mi o wypowiedź w takim programie. Pan dr, który się wypowiadał, bardzo trafnie ocenił pewne zjawisko i podał interesujące dane. Bardzo by mi to pomogło w pisaniu jednego rozdziału, a nie potrafię znaleźć tych danych w dostępnej literaturze.
Mam nagrany fragment programu, znam tytuł, datę i godzinę emisji, stację tv, nazwiska osób, które się wypowiadały. Oczywiście wiem, że najważniejsze jest zdanie promotora, ale może ktoś miał taki przypadek? Nie mogę się skontaktować z promotorem, a mam teraz trochę wolnego czasu i chcę już coś napisać. Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Praca licencjacka - źródła. Pytanie.
Może ktoś wie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Praca licencjacka - źródła. Pytanie.
Wydaje mi się, że byłoby to możliwe, ale musiałabyś dołączyć nagranie do pracy. Mój promotor, mówił że można dodawać załączniki, jakieś zdjęcia, fragmenty filmów, po prostu to co nie można bezpośrednio zawrzeć w pracy. Kwestia tylko na ile ten program jest rzetelnym źródłem informacji i to pewnie oceni twój promotor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.